Fum in noapte
|
10 Aug 2010, 12:01
|||
|
|||
Simteam durerea ce imi trecea prin corp,insa nu era o durere pe care sa nu o suport deoarce ea era orbita de ura era mult sub controlul lui Tom.Mi-am strans bagheta strigand.
"Protego!"Blestemul lui Atsuko ricosa catre ea facand-o sa cada la pamant. "Oprestete!Esti condusa de furia lui!Nu vreau un duel cu tine si cu siguranta blestemele de neiertat nu sunt acceptate la Hogwarst si nu stiu daca directorul va fi incantat sa auda asta!"Mi-am indreptat bagheta catre hainele mele rostind o incantatie pentru a face sangele pierdut sa revina in corpul meu. M-am intors cu spatele lasand-o sa respire insa fix in momentul cand am auzit-o rostind o vraja am tipat. "Legilimens!"In cateva secunde prin mintea mea imi trecu imagini necunoscute secrete si in special chipul lui Cap de Mort zambind ca un maniac catre mine.O auzeam cum tipa la mine sa ies din minte ei asa ca m-am oprit deoarece nu era in stare sa tina piept unei asemenea vraji. "Iti dau un sfat nu te mai juca cu vrajile ne neiertat deoarece daca sunt sub controlul lui Tom nu sunt puternica desi ai tu senzatia asta!"Am lasat-o acolo complet stupefiata de faptul ca ii invadasem mintea fara sa ii cer voie si de faptul ca ii pronuntasem adevaratul nume al lui Cap de Mort.In cateva clipe m-am pierdut printre rafturile de carti lasandu-le pe ele acolo fara sa ma vada. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|