Posting at 5:41 AM
|
10 Aug 2010, 17:39
|||
|
|||
Bun venit mie aici! Salut! Trãiam cu impresia cã am cont pe site-ul ãsta, but who knows what happened? )
Numele meu este Grigoriy, am 16 ani ºi îmi cam place tot ce þine de magie. O sã spun câteva lucruri despre mine (nu multe, cã tre' sã mã plimb cu longboard-ul.): sunt egoist , nepoliticos, narcisist, nesimtit, mã cred centrul universului, tot aºa pe de altã parte, pot fi ºi adorabil, simpatic, drãguþ, de fapt depinde de starea de spirit ºi de persoanele cu care vorbesc. Doar un sfat, când sunt prea prost dispus/indispus, ar fi mai bine sa fiu evitat. Sunt ( cam dificil ) ºi ( foarte ) orgolios. *hugs hugs hugs hugs hugs* Atât despre mine deocamdatã, aºtept întrebãri. Sunt bucuros cã pot scrie cu diacritice (ãsta fiind cred cã singurul lucru comun pe care îl am cu Sasha, oh ce prostuþ sunt ...am uitat sã vã zic de nenoro""scââârþþ (mi-a dat peste mânã <.<", adorabilul meu vãr). Revin cu un edit mai târziu, mã duc afarã acum. See za .. Am revenit, sã vedem ...ce am omis ? Multe, dar prefer sã vã mulþumesc cu atât. Bun, sã trecem la descrierea caracterului ! Nocttyyys Ferlluci - un orfan în cãutarea adevãrului
Ceea ce vã povestesc acum e singura istorioarã ce o ºtiu despre viaþa mea, fie ea adevãratã sau nu. Am fost crescut de bunici, aceºtia fiind de naþie japonezã, întru-un orãºel pe nume Nagasaki. Familia noastrã avea un grad de conducere destul de înalt în oraº, fiind fiu de samurai eram mereu evitat de cei inferiori nouã ºi lucrul ãsta îmi displãcea, fiindcã aveam prieteni doar pe niºte copii de nobili, care erau ca niºte pãpuºi ....fãrã personalitate, mereu gata sã-ºi batã joc. Într-o zi mohorâtã, prielnicã pentru vestea pe care aveam sã o primesc, apãrurã 4 samurai, toþi având veºmânt regesc ºi târâiau un corp inert ...iar spre mâhnirea mea, cunoºteam acel corp dupã ºuviþa mahon ce-i ieºea de sub mascã ºi dupã sabia wakizashi ce abia îi atârna la ºold. Era mama. Primul lucru pe care vroiam sã-l fac era sã scot un strigãt asurzitor, dar eram atât de înfricoºat încât ...ºivoiul de urinã ce se scurgea printre pietrecelele pale spãrgeau tãcerea profundã. Totul s-a petrecut foarte repede, mai târziu bunica mi-a povestit cã mama ºi-a tãiat beregata în semn de respect ºi încredere faþã de nobilul feudal. Era codul samurailor! Codul rãzboinicului impunea onoare, respect faþã de cuvântul dat, spirit de sacrificiu ºi dispreþ total faþã de moarte. Atunci mi-am jurat mie însumi cã voi deveni mai puternic ºi-mi voi apãra membrii familiei de acest "cod al samuraiului" pe care îl dispreþuiam enorm. Un mic rezumat, îmi voi caracteriza personajul altãdatã. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Posting at 5:41 AM - by Nocttyyys Ferlluci - 10 Aug 2010, 17:39
Re: Posting at 5:41 AM - by Helena Daphne Rose - 10 Aug 2010, 17:46
Re: Posting at 5:41 AM - by Bell Evans - 10 Aug 2010, 18:27
Re: Posting at 5:41 AM - by Desiree Rose Goth - 10 Aug 2010, 18:51
Re: Posting at 5:41 AM - by Bella Emily Rose - 11 Aug 2010, 09:10
Re: Posting at 5:41 AM - by Nocttyyys Ferlluci - 11 Aug 2010, 18:59
Re: Posting at 5:41 AM - by Helena Daphne Rose - 11 Aug 2010, 19:18
Re: Posting at 5:41 AM - by Nocttyyys Ferlluci - 11 Aug 2010, 20:05