Intamplari amuzante/jenante
|
09 Sep 2007, 20:38
|||
|
|||
Bun akum e randul meu...sunt 2 poveshti despre mn shi ginny_potter... Poy mergem noi cu bunicul ei intr-un fel de parc... shi bunicul ei tocmai fusese la pescuit mai sthi ginny.p? shi d la pescuit a intrat in mashina un paianjen soooper mare iar eo cum vad chesti dinastea scarboasa fac urat shi ma trec fiori... shi paianjenul era in spate..apoi...incetul cu incetul venea spre noi... painajenul era p partea lui ginny p. iar ea venise in mine shi eo statam langa usha...iar ea ma storcea rau de usha shi nu mai pouteam sa respir
![]() ![]() Iar a doua poveste ni sa intamplat in aceashi zi(a fost o zi plina d peripetzii... Poy noi neam comandat d mancare de la un restaurant... shi am inceput sa mancam p o bancutza (noi mancam akolo in fiecare zi) shi akolo erau albine... deshi in zilele trecute nu prea veneau cred ca in ziua aceea le era tare foame... shi la inceput au venit doar 2... shi noi incercam sa le gonim...le gonea..shi peste catva timp veneau din nou... pana cand am incercat a nush cata oara sa le gonim dar ele nu mai plecau ..shi mai venisera ca erau vro 7-8 iar noi doua ne ridicasem in picioare shi dadeam akolo din maini shi din picioare la greu ca zici ca dansam ![]() ![]() shi noi pana la urma am hotarat sa fugim cu mancarea ![]() ![]() Poy...ce pot sa sp ziua aceea a fost tareeee agitata...sper ca va placut |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. | Jack Diggory | 4 | 1,762 |
16 Jul 2010, 03:10 Last Post: Ginny Malfoy |