Children of the damned
|
10 Aug 2010, 23:03
|||
|
|||
hehe
capitol nou si comentez desi imi place tot cred ca se incepe cu titlul mi'a placut foarte mult..versuri de la Linkin Park mentionez ca si imaginea mi'a placut tot capitolul de altfel Quote:De ce secundele trec insuportabil de încet în clepsidra timpului?De ce mã simt ca naiba?De ce toþi ma privesc cu o nuanþã uºoarã de dezaprobare?ªi de ce nu vine Katherine odatã?ok..saraca fata e cam nervoasa azi mi se intampla si mie.. Quote:Ar fi culmea ca tocmai mie sã nu mi se aplice zicala aceasta.si eu mai zic faza asta doar ca e ceva gen ~Numai mie mi se poate intampla asta~ Quote:nuanþa aceea gri-albãstruieawww ador nuanta aia de ochi Quote:Praf în vânt,vorbe spuse numai de dragul de a fi rostite în minte.Halal de persoana mea.se pare ca are o parere foarte proasta despre ea insasi smecher Quote:Toþi râdeau,bârfeau,flirtau,fãrã griji…lucruri obiºnuite,pentru persoane obiºnuite.dapp..asta fac oamenii in scoala..n'au nicio grija Quote:Am jucat.Voi pierde.Gata.It’s over.partea asta mi'a adus aminte de melodia aia de la Jesse McCartney~It's over Quote:Soare,raze de soare,înþelegere,prietenie ºi bucãþele mototolite de hârtie..foarte interesanta enumeratia asta lucruri atat de diferite, puse la un loc Quote:“-Sunt profesor”,îmi spuse Adam pufnind.”Am dreptul sã mã plimb prin ºcoalã dupã placul meu,evident.Dar tu ce faci aici,singurã?”dura replica asta Quote:“-Tipa aceea fiþoasã cu ochi albaºtri care umblã cu o gaºcã de bãieþi?”întrebã Adam dezaprobator.iar asta e penala Quote:”Oricum,am vãzut-o plecând cu un Ferrari acum vreo orã…”eee ce fel de Ferrari? Quote:“-Toþi au prejudecãþi în legãturã cu Katherine.Asta fiindcã aproape nimeni nu o cunoaºte cum trebuie.Suntem prietene de ani întregi ºi…”sincer..nici mie nu'mi place Kate..e fitoasa si ascunde ceva Quote:”Vreau sã-þi aud tãcerea.” Quote:Vroiam sã urlu de furie.Nimãnui,absolut nimãnui,nu îi pãsa de mine!S-o ia naiba pe Katie cu tot cu încrederea pe care i-am acordat-o.Nu e bine sã te ataºezi de oameni,fiindca durerea îþi strãpunge masca impenetrabilã încetul cu încetul.Ca sã nu mai vorbesc de furia ce îºi fãcea loc în venele mele…Nici nu puteai incheia capitolul altfel Vivian a izbucnit scuze ca am palavragit atat dar vreau next |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,213 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |