Nimic mai mult decat putina liniste..
|
10 Aug 2010, 23:18
|||
|
|||
"-Rose..esti periculoasa rau, sincer" chicoti Bell.
"-Dapp. Dar nici cu tine nu mi'e rusine, nunim" spuse Rose, razand. "-Mai ales cand esti pe tocuri, Bellyshor" completa Rain. "-Haide Stefan, vrem sa te vedem!!" intrerupse Jenny. "-Daca imi rup ceva.." mormai baiatul. "-Te ingrijim noi" chicoti Alice. "-Bine, bine.." Se aseza in fund pe jos in fata canapelei si isi incrucisa intr'un mod ciudat picioarele. Pana la urma reusi. "-Esti bine?!" il intreba Bell. "-Arati..ciudat" spuse Rain, iar Alice incepu sa rada. "-Nu zau!" murmura baiatul, asezandu'se inapoi pe canapea. "-Gata cu pozitiile pentru azi!!!" spuse Bell. [=))] "-Ok, cine e la rand??" intreba Rose entuziasmata. "-Cred ca Rain" murmura Alice. "-Dap, eu sunt!" spuse fata, entuziasmata. "-Pazea ca vine Rose!" chicoti Stefan. "-Deci..adevar sau provocare?" intreba ceretasa, zambind. "-Adevar" raspunse Rain, cu vocea limpede. "-E adevarat..ca te intalnesti pe ascuns in fiecare marti cu tipul ala de la Astropufi~Sam O'Malley?" intreba Rose, iar Rain se inrosi. "-Nu, sigur ca nu!!" raspunse aceasta, razand. "-Bine..bine..sa zicem ca te credem" chicoti Jenny. "-Cred ca e randul lui Rose" spuse Bell, hotarata. "-Si cine ii va da provocare??" intreba Alice. "-Eu, c u siguranta" murmura Bell, vesela. "-Off, acum e vai de mine" ofta cercetasa. "-Momentul razbunarii!!" chicoti Stefan. "-Deci..nunim..adevar sau provocare?" intreba Bell. "-Provocare!" raspunse fata, resemnata. "-Ok..te provoc sa.." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,549 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |