In cautarea unui vampir [+16][complete]
11 Aug 2010, 12:12
In cautarea adevarului

Ziua aceea am ramas acolo alaturi de Anna pentru a avea grija de ranile lui Antonio.Acesta acum ma vedea precum un zeu ce ii salvase viata pentru ca un vampir asta apreciaza cel mai mult.Am mai facut dragoste cu Annabelle de vreo cateva ori deoarece ea era inebunita de persoana mea,insa eu nu pot spune acelasi lucru.Dupa cateva zile Antonio se simtea mult mai bine chiar a baut destul de mult sange si putea sa si vorbeasca desi ranile soarelui inca il mai ardeau.
Am intrat in capera acesta incapand sa se agite.
“Nu te rog stai linistit,inca esti slabit!”Acesta ma stranse de mana puternic.
“Antonio,stiu ca ceea ce te voi intreba nu este tocmai ceea ce vrei sa auzi,insa trebuie sa imi spui cum sa il ucid pe Mark!”Acesta ma privi cu niste ochii imensi incercand sa ma faca sa ma razgandesc de a afla cum pot sa il ucid.
“Loukas, nu poti!Nimeni nu poate sa il ucida!”Am inlemnit,deoarece acest lucru era imposibil orice fiinta avea un sfarsit.Ma stranse din nou de mana si imi spuse.
“Omoara copilul!Asa vei putea sa il slabesti.”
Nu puteam sa ucid copilul acela deoarece era sange din sangele meu.
“Antonio copilul ala nu e al lui,este al meu plus ca acum e foarte mic nu poate sa imi faca nimic!”Acesta ma privi cu un zambet de atotstiutor.
“Logica ca nu e copilul lui tocmai de aceea el este unealta lui catre puterea suprema,iar in ce priveste copilul nu este mic de loc acum ar avea cam 15 ani omenesti desi nu este nascut decat de cateva luni.
Loukas nu iti pot spune mai mult deoarece ma aflu sub un blestem,insa pot sa iti spun ca il gasesti in locul unde ai devenit un condamnat al morti!”Acesta inchise ochii deoarece era extenuate nu mai putea sa vorbeasca.L-am lasat acolo indreptandu-ma catre usa atunci l-am mai auzit spunand ceva.
“Anatas Marcus!”Dupa aceste cuvinte a inchis ochii probabil adormind.
Nu am inteles de ce mi-a spus numele lui Mark,insa asta nu era tocmai important in aceasta ecuatie.Mi-am luat ramas bun de la Annabelle si am plecat alaturi de cei 10 ucenici,Kathy,Bella si Maya ce ma asteptau in fata casei.Bella se dovedi a fi o vrajitoare ce ma va ajuta destul de mult,iar Maya era unealta prin care puteam ajunge la Mark.
Am alergat mult pana am ajuns in fata acelui han unde am fost blestemat pe viata.
Am intrat lansand-o pe Maya sa ne conduca in sala mare unde deobicei Mark statea.Ajungand in marea sala acesta era asezant pe un scaun imens cu un pahar de sange in mana.In dreapta lui se afla copilul meu si in cealalta parte o fata cam de aceeasi varsta cu Ryan.Mark ne privi si spuse.
“Bine ati venit in fata sfarstitului vorstru!”
Am ramas mut cand copilul meu incepuse sa se sarute cu fetita aceea.Atunci am inteles totul.
Va urma

[Image: jessica-alba-hot-sexy-cute-beautiful-pic...h-blon.jpg]Annabelle

Sper ca va placut si tin sa va anunt ca povestea este pe sfarsit,insa daca doriti voi face si partea a doua care desigur va fi ceva total diferit!Astept comentariile voastre!

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unui vampir [+16][complete] - by Alice Swan - 11 Aug 2010, 12:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O viata de vampir Katya Sokorov 2 1,947 27 Dec 2011, 20:13
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst Isolde du Maurier 16 5,554 05 Nov 2011, 13:57
Last Post: Aylee L. Lovel
  Autopsia gândurilor unui om ... Katharina van der Wall 4 2,306 26 Aug 2011, 02:04
Last Post: Aylee L. Lovel
  Poemele unui suflet Aylee L. Lovel 18 5,965 01 Dec 2010, 15:12
Last Post: Layla Wong
  In cautarea fericirii Matt I. River 368 73,680 22 Jul 2010, 22:50
Last Post: Isabella River