Heiii :). Sunt noua pe aici :D
11 Aug 2010, 17:49
[b] Hei .. Buna tuturor. Ma numesc Ashlyn Meester, si sunt noua pe aici. Vreau sa spun ca am decis sa ma alatur voua pentru ca de mica, de la 6-7 ani adoram Harry Potter. Chiar visam sa`l intalnesc si sa ma casatoresc cu el, si sa avem 6 copii =)))))). Stiu :-j Suna ciudat. Eu, la inceput ezitam sa-mi fac contul , insa mi-am dat seama ca voi,de aici sunteti foarte uniti, si un topic al Kennyei m-a facut sa realizez ca trebuie sa-mi fac cont aici. Adica, asta a fost visul meu de mica, Harry Potter. Il ador, si pe el si pe Hermione. N-o sa uit niciodata cat de fericita eram ca exista o lume a magiei, si chiar vreau sa existe, chiar daca n-am descoperit-o. Sper sa ma ajutati sa imi dau seama cum decurg lucrurile pe aici, si sa imi fac multi prieteni, pentru ca dupa cum am spus, nu prea am stat pe forumuri din astea.. Aa, si mai ceva. Am fost repartizata la Cercetasi, exact cum imi doream Iuhuuu !:-x

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Heiii :). Sunt noua pe aici :D - by Ashlyn Meester - 11 Aug 2010, 17:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O noua slujitoare a partii intunecate Katerina A. Petrova 22 5,268 05 Oct 2010, 13:43
Last Post: Roxanne Evans
  Sunt plecata cu capu`? Decideti voi... Kasumi Mikoto 8 2,143 21 Aug 2010, 13:51
Last Post: Kasumi Mikoto