Vesnica problema
|
11 Aug 2010, 22:50
|||
|
|||
Luna argintie era insa ascunsa dupa nori. Deocamdata. Ajunsi in fata usii de la coliba lui Hagrid , Zoya ciocani , iar semi-uriasul simpatic le deschise.
"-Buna seara dar cine.."mormai el in timp ce Colt incepu sa latre. "D-d-ar ce faceti voi aici? Nick , ce cauti aici??"tuna el. "-Eh...umm.."reusi baiatul sa spuna insa Hagrid il trase repezit inauntru. "-Oh , Doamne!"isi spuse Helena si isi dadu o palma. Facea asta numai cand uita ceva si cand incerca sa se dezmeticeasca. Cele trei fete intrara speriate , iar Zoya le sopti cu glasul tremurat: "-Am uitat de luna plina..." "-Si eu am uitat complet..."murmura Bell cu privirile ingrijorate in pamant. Hagrid il certa pe Nick acum. Cu toate ca isi lua potiunea Lupis , tot se transforma in varcolac. "-Imi pare foarte rau , insa voi trei sa va intoarceti la castel. Acum!"le spuse Hagrid serios si hotarat. Fetele plecara de indata in linistea noptii. Cele doua surori o sprijnira pe Bell si ajunse inauntru , rasuflara usurate. Insa Bell , tremurand ,intreba: "-Puteti sta cu mine in Aripa Spitalului? Probabil ca madam Pomfrey m-a si cautat disperata..." "-Normal ca o sa stam cu tine!"spuse Helena tensionata. "-Nu o sa te lasam singura."completa Zoya. "-Nick a ramas cu Hagrid?"intreba Bell soptind. "-Probabil ca da.."ii raspunse Zoya. In Aripa Spitalului , infirmiera o astepta linistita pe Bell. Le vazuse pe fete pe fereastra cand veneau spre castel... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|