Cadoul
|
12 Aug 2010, 12:21
|||
|
|||
OOC: Sper sa nu va suparati ca am continuat eu
Dimineata..In patul ei din Turnul Cercetasilor, Bell ramase sngura in camera. Toate colegele ei plecasera, inclusiv Rose. Castigase o excursie in Coreea, alaturi de o alta prietena. Iar parintii plecasera cu Nate la bunici. Ea preferase sa ramana la Hogwarts, chiar daca avea sa fie singurul Craciun de pana atunci petrecut departe de familie. Spera totusi sa se intalneasca si cu alti prieteni, sa nu fie singura. Asa ca se dadu jos din pat si alerga spre cufar. Scoase un pulover gros, albastru, o pereche de blugi gri si cizmele negre. Se imbraca repede, se spala, isi lasa parul lung sa'i cada pe spate si pleca. In camera de zi erau doar cativa elevi din anul III care jucau "Pocnitoarea-exploziva". Dar fulgii inghetati de afara o ademenisera prea mult pe cercetasa. Ajunsa pe domenii, se lasa invaluita de raceala permanenta a micutelor cristale ce i se topeau pe chip. Pareau lacrimi ale cerului, coborate fara voia lor pe pamantul invaluit in agitatia Craciunului. Un zgomot de rasete si bulgari aruncati ii atrase atentia. Il vazu pe Hagrid aruncand zamapada pe doua siluete pline de omat. Cu pasi repezi, o lua spre locul unde distractia era in toi. Ajunsa la fata locului, le recunoscu pe surorile Rose. "-Heyy!" saluta ea, cu un zambet. "-Bellyshor" chicoti Helena, iar Hagrid arunca peste ea o mana mare de zapada. "-Acum esti si tu ca noi" spuse el, razand. "-Bataie cu zapada, eh? Pot participa si eu?" intreba cercetasa. "-Cred ca deja participi" o anunta Hagrid. Fata lua o mana mare si i'o arunca in fata Helenei. Zoya fu mai rapida si ii arunca un bulgare in spate.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cadoul - by Veronique A. Dupont - 14 Jul 2010, 11:18
Re: Cadoul - by Helena Daphne Rose - 14 Jul 2010, 11:36
Re: Cadoul - by Veronique A. Dupont - 14 Jul 2010, 11:44
Re: Cadoul - by Helena Daphne Rose - 21 Jul 2010, 12:56
Re: Cadoul - by Veronique A. Dupont - 21 Jul 2010, 13:06
Re: Cadoul - by Helena Daphne Rose - 21 Jul 2010, 14:27
Re: Cadoul - by Bell Evans - 12 Aug 2010, 12:21
Re: Cadoul - by Veronique A. Dupont - 17 Aug 2010, 16:53