Zile de vacanta
|
12 Aug 2010, 12:39
|||
|
|||
"-Despre ce sa povestim??" intreba Helena, curioasa.
"-Despre..hmm..baieti?" propuse Alice. "-Nu pot sa cred o.O" murmura Sophia. "-Ce?!" chicoti sora ei. "-Al a mea si baietii!" raspunse Sophia, razand. "-Haide, mah, daca ai stii" chicoti Bell. "-Bell Evans taci!" spuse Alice, aruncand o perna in capul ei. "-Hey, nu e frumos sa arunci cu perne in cineva..daca bataia nu e oficiala" spuse Helena, insfacand o perna de pe fotoliu. Bell lua si ea una. Incepura sa se bata ca niste copii de 10 ani. Bell ii dadu o perna lui Sophia peste spate, iar Alice Helenei una in cap. "-Echipe? Eu cu Alice!" striga Bell prin furtuna de pene. "-Eu cu Helena!" striga si Sophia. Alice ii prinse o perna peste picoare lui Sophia, astfel ca aceasta cazu pe canapea. In schimb, Bell primi o perna in cap de la Helena care o lasa lata. "-Se pare ca am ramas noi doua" spuse Alice, razand. "-Sa te vad, astropufo" chicoti Helena. Bell si Sophia se ridicara si incepura sa se loveasca intre ele. "-Acum e pe tabere sau cum?!" intreba cercetasa razand. "-Nu conteaza, bataie cu perne sa fie" rase Alice. Helena ii dadu Bellei o a doua perna, dar Alice fu pe faza si ii tranti una in fata. "-Hey, nu a fost corect!" se planse Helena. "-A fost prea corect" chicoti Bell. "-Munca de echipa " spuse astropufa, batand palma cu prietena ei.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,986 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |