Conferinta mess
|
12 Aug 2010, 12:45
|||
|
|||
ok..aterizez si eu pe aici..
in primul rand, cine i'a dat minus la reputatie lui Sophia pentru mesajul ala e idiot nu stiu cine e, dar sa se simta din partea mea..eu i'am dat un +..de ce? pentru ca e normal si are tot dreptul din lume sa'si exprime punctul de vedere.. si inca ceva..eu nu sunt de partea nimanui..neutra, ca de obicei In primul rand, fiecare are dreptul la o parere..ok, eu zic sa se posteze 1000 de RPG'uri pe zi, si cafeneaua sa se inchida..e parerea mea, nu trebuie sa o respecte nimeni nu? nu oblig pe nimeni, nu fac pe nimeni sa plece?! [anyway, nu sunt de acord cu inchiderea cafenelei o.O ![]() eu una, nu scriu RPG din obligatie..azi m'am trezit cu inspiratie si am aberat si eu ceva pe acolo..dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa respecte legea de 5 RPG'uri pe zi ca daca nu il dam afara..nu frate! dar spun asa..Sophia si'a spus punctul de vedere, la fel si June, Jenny [tot Jenny ramai pentru mine > ![]() si bineinteles..nu ar fi normal sa postam un anumit numar de mesaje pe zi..dar sunt si eu de acord cu ideea ca ar trebui si un RPG amarat acolo, pe langa tonele de mesaje de la cafenea si off-topaceala btw, sa nu va prind ca renuntati la off-topacit ca eu plec [nu ca s'ar supara careva :-j] iar ginny..hahi a mea nu a zis ca pleaca pentru ca forumul e inghetat la cafenea, ci pentru simplul fapt ca membrii vechi cu care ea se distra si facea RPG nu mai sunt activi [~like, Kennya Ada Raiz s.a.m.d.] dar totusi e bine ca ne'am trezit si noi..si facem si RPG..adica, azi cel putin am vazut ca s'a scris totusi si cateva povestiri adevarate sau de noapte? nu conteaza..bine ca s'au scris cert e ca nu trebuie sa ne judecam unii pe altii..suntem o familie, una mare inca si nu trebuie sa plecam sau sa ne dam ordine unul altuia..pur si simplu traim impreuna, convientuim si pana acum ne'am inteles de minune..dar poate e buna si o shimbare.. ..nu stiu cati dintre voi vor citi postul meu..dar asta e parerea mea si o zic..imi asum riscul sa fiu judecata..pe drept sau nedrept, asta e |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta 20:00 azi | Raizen Isildur | 15 | 3,284 |
05 Jan 2012, 21:29 Last Post: Kennya Allen |
|
Conferinta | Raizen Isildur | 16 | 3,553 |
11 Nov 2011, 23:26 Last Post: Bell Evans |
|
Conferinta - 4 septembrie | Bell Evans | 5 | 1,844 |