Twilight Saga
|
12 Aug 2010, 14:54
|||
|
|||
Deci nu sunt singura cu aceeasi parere
Credeti-ma,chiar sunt satula de Twilight si mai ales de toate fan ficurile Twilight(ok,aici nu ma bagati in seama ) Sunt mii si mii de greseli in carte(nu de ortografie ),dar nu cred ca le pot enumera pe toate Asa...sa incepem.Bella.Adolescenta perfecta(prea multe calitati omule,ma seaca ) cu o viata cam perfecta ce se indragosteste de vampirul perfect.Mda,chiar e penal de previzibil.Bella iubeste la Edward fizicul,nu sufletul (pun pariu ca ati citit Zori de Zi,ati vazut cat de obsedati sexual erau ). Finalul mult prea fericit.M-a omorat rau de tot sincer.Deci dupa intalnirea cu Volturii,practic cei mai puternici vampiri,nimeni nu a fost ranit.What the fuck? Si bineinteles,asta datorita Bellei,care din nou isi pune in valoarea puterea perfecta. Dragostea la prima vedere dintre Jacob si Renesmee.Mda,suflet pereche.Dar parca varcolacii urau vampirii,regula nu se aplica si aici? Da,faptul ca Edward o protejeaza excesiv pe Bella.Da,si aia A,si cateva expresii si convingeri Stephanie Meyer le-a luat de la Anne Rice,din Cronicile Vampirilor (niste carti perfecte,btw ).De exemplu,in Amurg faza cu "Protectorii nocturni ai artei".Parca cand Edward ii vorbea Bellei despre Volturi.Aceeasi faza este si in "Vampirul Armand",care a aparut cu cativa ani mai devreme(vreo 6..?). Sau cand Bella il compara pe Edward cu ingerii lui Botticelli.Aceleasi comparatii le-a facut si Anne Rice prin toate Cronicile vampirilor Mda,probabil ca incep sa exagerez Oricum,mie mi-a placut cel mai mut Amurg (inceputul ) si apoi Luna Noua...nu stiu de ce A,si inca ceva.Vampirii nu sclipesc,ce naiba
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|