Zile de vacanta
|
13 Aug 2010, 10:33
|||
|
|||
Prajitura disparu de pe platou incet-incet, iar acum, cei sase prieteni beau limonada lui Bell. Cu o miscare de bagheta, gazda spori cantitatea de limonada si carafa fu din nou plina.
-Eu propun sa mergem in sufragerie, sa mai petrecem timp si acolo? zise Helena. Prea multa bucatarie si stat la masa strica. -De acord, spusera ceilalti ridicandu'se din scaune. Geamurile mari, larg deschise ale sufrageriei lasa lumina sa intre, impreuna cu un miros de tei. -Ai putea foarte frumos sa adormi aici! spuse Alice asezandu'se pe un fotoliu. E liniste si pace! -Nu pentru mult timp, zise Matt, indreptandu'se catre dulapul cu DVD'uri. Bellyshor, ai o groaza de filme aici! -Da, tata e incuiat si cumpara tot ce se gaseste in magazine. -Vai, se pare ca avem si un film pe gustul meu! -De groaza, corect? intreba Isa zambind. -Drag me to hell, mai exact. -Oh, am auzit de el, spuse Helena. Chiar trebuie vizionat. Matt puse DVD'ul in DVD'player si filmul incepu.... OOC:Nu am vazut filmul dar o sa'mi fac o parere in seara asta ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,970 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |