Nimic mai mult decat putina liniste..
|
13 Aug 2010, 11:50
|||
|
|||
Era Plesneala..in persoana..
"-Ce are domnisoara Evans?!" striga el, repezindu'se la Bell. O dadu pe Alice din fata lui si se apleca asupra cercetasei. Aceasta incerca sa stea cat mai nemiscata. "-Pai..am vrut sa merg pana la bucatarie, dar am gasit'o aici, pe jos" balbai Alice. "-Bucataria este la parter, domnisoara Morris. Iar tu te afli la etajul VII" mormai profesorul. O ridica pe Bell in brate si incepu sa alerge. "-Unde mergeti?!" intreba astropufa, socata. Madam Pomfrey avea sa isi dea seama ca totul e prefacatorie. "-La spital, unde altundeva?!" raspunse barbatul, cu roba fluturand in spatele sau. Alice se lua dupa el si in curand ajunsera in Aripa Spitalului. Madam Pomfrey aparu de dupa colt si privi speriata scena. Profesorul de potiuni o tinea pe Bell in brate, iar astropufa se ascundea in spatele lui. "-Ce se petrece?" intreba ea. "-Eleva Evans a lesinat pe coridorul de la etajul VII" murmura Snape, cu vocea ingrijorata. "-Sa o ducem intr'un pat!" porunci sora medicala. Bell fu asezata pe un pat, iar Madam Pomfrey se apleca asupra ei. "-Pulsul ii este foarte foarte slab" spuse aceasta, cu vocea hotarata. "-Asta ce inseamna?!" intreba Snape, speriat. "-Ca a stat destul de mult inconstienta..e cazul sa o trezim" ingana sora medicala, murmurand o incantatie. Bell deschise ochii larg si privi speriata in jur. Intalni privirile lui Al, si zambi stanjenita. "-Ce cautai la ora asta acolo?" o intreba Madam Pomfrey, dezaprobatoare. Bell nu spuse nimic. Snape o fixa cu privirea..probabil incerca sa ii patrunda in minte. Dar orele de occlumantie se dovedisera a fi utile atunci. Isi bloca gandurile, si se concentra asupra situatiei. "-Peeves m'a urmarit pana acolo..nu am putut scapa de el si la un moment dat am cazut" sopti fata, sperand sa prinda minciuna. "-Da..si de ce te urmarea Peeves?" o intreba Snape. "-El urmareste pe toata lumea, domnule profesor" chicoti Alice. "-Liniste" mormai acesta. "-Trebuie sa se intoarca in pat..dimineata va fi bine" spuse Madam Pomfrey, metodic. Alice zambi, iar Bell i se alatura. Snape mergea in spatele lor. Le conduse pana la bifurcatia ce ducea spre Turnuri. "-Noapte buna!" spuse el cu tonul vocii glacial. Bell si Alice se uitara pret de cateva secunde una la alta dupa care incepura sa rada. "-Eh, o noapte perfecta..ma intreb totusi ce mai fac ceilalti in Camera" spuse Bell, zambind. "-Ce'ar fi sa mergem sa vedem?" propuse Alice. "-Stii..eu una as vrea sa merg sa dorm..chiar sunt franta" chicoti cercetasa. "-Ok, ii anunt eu atunci. Noapte buna" sopti Alice, urmarind'o cum intra in Turn.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,555 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |