Zile de vacanta
|
13 Aug 2010, 12:11
|||
|
|||
Bell statea intre Matt si Alice, iar Issa se cuibarise in bratele baiatului. Helena se uita savurand scenele de groaza, iar Sophia tinea o perna stransa la piept.
"-Eu nu pot sa cred ca ne uitam la asa ceva" chicoti Bell. "-De ce?" murmura Al, atenta in continuare la film. "-Eu una nu sunt fana filmelor de groaza..si nu m'as uita daca as fi singura!" spuse cercetasa, pufnind. "-Dar esti inconjurata de prieteni!" o anunta astropufa. "-Dapp, uuu'itoarea mea!" chicoti Iss, aruncandu'i o privire senina. "-Si surioara mea mai mica" murmura Matt, zambindu'i. "-Nu stiu ce m'as face daca nu ati sta voi cu mine" murmura cercetasa, ganditoare. "-Doctor sau avocat" rase Sophia. "-Daap" chicoti Bell. Telefonul suna. Bell se ridica si raspunse. "-Se pare ca parintii mei lipsesc toata noaptea..si vin maine.." ofta aceasta. "-De ce?!" intreba Helena, mirata. "-Merg la un party" raspunse fata, cu o urma de regret in glas. "-Deci..ramanem la tine pana dimineata" o informa Alice. "-Chiar ramaneti?!" intreba Bell, vesela. "-Cum sa te lasam noi singura!!" chicoti Sophia. "-Bine, bine, dar acum hai sa ne uitam la film!!" murmura Helena. "-Ok, eu merg sa aduc niste floricele. Vrea cineva?!" intreba Bell, zambind. Toti aprobara, iar fata se indrepta spre bucatarie. Aprinse becul, dar cineva o lovi din spate si se prabusi la pamant.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,970 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |