Ce caracter vreþi sã aibã jumãtatea voastrã ?
|
13 Aug 2010, 16:30
|||
|
|||
Hmm...eu deja am omul perfect langa mine (cu care am deja 1 an si 2 luni 8->) . De un an si doua luni am stat NUMAI cu el si tot ce am facut a fost sa stau unul cu altul...a fost minunat ...si inca este. Il ador cu fiecare particica din mineee
![]() Inainte de el aveam o singura chestie care conta : ASPECTUL. Nu conta ca e naspa,ca o sa ma bata sau chestii,conta sa arate bine.. Acum,am cel mai frumos baiat din lumeeee...si mi-am dat seama ca asta nu mai conteaza deloc..si chiar daca ar fi mutilat (DOAMNE FERESTE) l-as iubi la fel de mult,poate MAI MULT! Am cel mai dragut pui din lume...ma alinta,a mangaie,imi vorbeste frumos,ma asculta,ma IUBESTE!!!! Vrea sa-si petreaca tot timpul lui cu minee...este perfect ![]() Ascultam aceeasi muzica,avem aceleasi hobby'uri...etc ![]() A La aspect este : are parul CRET CRET CRET CRET si LUUUUUUUNG....are 1.80...si... este blond si are ochii albastrii si mari 8-> Arata ca Slash (fost chitarist la Guns n Roses) numai ca-i blond si cu ochii albastrii (dar..ma refer ca parul e la fel de cret ca a lui Slash)... E cel mai frumos si dragut baiat din lume... Am mers in Grecia impreuna...si am stat o saptamana Am fost la Campulung si am stat o saptamana Am fost la Vatra Dornei si am stat 4 zile... Am fost la Piatra Neamt si am stat 4 zile Am fost la Slanic Moldova s am stat o saptamana Si multe alte locuri Tin sa mentionez ca el are 17 ani si eu 14 ..si nu a vrut niciodata sa profite de asta....mi-e mila de el ca trebuie sa ma astepte atat...(pentru ca eu sunt micuta..si n-am de gand sa fac prostii prea curand...poate peste vreo 5 ani ![]() Si ...il ador ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ce caracter vreþi sã aibã jumãtatea voastrã ? - by Nocttyyys Ferlluci - 13 Aug 2010, 12:31
Re: Ce caracter vreþi sã aibã jumãtatea voastrã ? - by Ada McNair - 13 Aug 2010, 16:30
Re: Ce caracter vreþi sã aibã jumãtatea voastrã ? - by Ashlyn Meester - 13 Aug 2010, 17:18
Re: Ce caracter vreþi sã aibã jumãtatea voastrã ? - by Nocttyyys Ferlluci - 13 Aug 2010, 17:25
Re: Ce caracter vreþi sã aibã jumãtatea voastrã ? - by Ashlyn Meester - 13 Aug 2010, 17:47
|