Zile de vacanta
|
13 Aug 2010, 16:55
|||
|
|||
Un zgomot se auzi din bucatarie.
-Bell! sopti Alice. Ma duc sa vad daca a patit ceva! -Nu stai, si uita'te la film, merg eu, zise Matt -Filmul ma sperie, tie iti place. Ramai aici, ma duc eu. -Dar l'am mai vazut o data, tu ramai. -Aveti de gand sa nu va mai cerati? spuse Helena. Nu inteleg nimic. Matt facu un semn si Alice il urma in bucatarie. Acolo a gasira pe Bell intinsa pe jos, si o bufnita destul de mare stand pe masa. -Oh, nu! spuse Alice speriata si se puse in genunchi langa prietena ei. Bell! Trezeste'te! Ce crezi ca a patit? -Cred ca bufnita asta nu prea stie sa zboare, zise Matt chicotind. Sau sa franeze cel putin. Vad ca are penele zburlite. -Dar ce e cu bufnita, totusi? -Stai sa vad! Matt ii desfacu scrisoarea de la picior si pasarea zbura prin sufragerie. Alice incerca in continuare sa o trezeasca pe Bell. -Nu imi dai de ales, zise ea. Aguamenti! Un jet de apa o stropi pe Bell si aceasta se trezi instantaneu. -Ce s'a intamplat? intreba ea bulversata. -Se pare ca ai avut o coliziune cu o bufnita, raspunse Matt ridicand'o de pe podea si inmanandu'i scrisoarea. E de la Rose, adauga baiatul. -Ce face nunima mea draga ca sa imi strice vacanta, ofta cercetasa inca uda leoarca, si incepu sa citeasca scrisoarea. -Stii, sopti Alice catre Matt, cred ca bufnita le'a cam speriat pe fete, asta daca nu erau cumva prea concentrate la film. -Ei bine...incepu Matt dar vazu ca Bell termina de citit scrisoarea si o intreba: Ce spune Rose? OOC:Nunim #2 stii ca iti vine iar randul ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,976 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |