-- Forever Together --
|
14 Aug 2010, 16:26
|||
|
|||
Matt I. Carter Wrote:Deci ma pot lauda ca eu am citit primul acest capitol, atunci cand l-ai postat, nu? Da.. poti. ![]() ![]() Matt I. Carter Wrote:Asa cum ti-am promis, vei avea parte de comentarii lungi si frumoase [sper ''Mhh..'' Yeey [oops, asta era vorba Sandrei uu-itoarea mea ] comentarii luungiii. Uhmm.. puiul meu e obosit.. ? ![]() Ah, ca veni vorba de Alex si Dorin. Zi-i lui Alex sa nu mai tipe la telefon atunci cand vorbesti cu mine. Siii.. lui Dorin sa.. eh, ma rog. ![]() ![]() Matt I. Carter Wrote:Bells Isa noastra, a noastra Ti-am mai spus ca te iubesc.. ? ![]() ![]() Matt I. Carter Wrote:In primul si-n primul rand, titlul.. care este.. genial Genial 8-> "The beginning of the End.." .. Paai, la capitolul ''titlu'' trebuie sa ii multumesc varului meu mult iubit. [Aleeex. ] Soo.. Var'miu e genial. 8-> ![]() Matt I. Carter Wrote:Pentru ca un inceput aduce odata cu el si un sfarsit.. Dar.. de ce sa fie asta adevarat? Pai.. mie imi place ideea ca un inceput sa nu aiba si sfarsit.. ![]() ![]() ![]() ![]() Matt I. Carter Wrote:"Dorin, ce crezi?" -> "*primul sforait si un mic mormait*" -> "Mhh, da, ai dreptate Orice o insemna aia Mi-a placut foarte mult asta. Va trebui sa mai facem conferinte cu Dorin. Uuu si cu Alex. Dar pana se intoarce Mery [:>] doar noi trei. Mi-e dor ca eu si Dorin sa ne ''intzepam'' unul pe altul. ![]() Matt I. Carter Wrote:Apoi vine refrenul melodiei "We are", de Ana Johnson. Pai era imposibil sa nu-l pun aici. ![]() Imi place prea mult melodia. ![]() Matt I. Carter Wrote:Este super ca ai ales sa scrii tot fic-ul ca un fel de poveste spuse lui Zoey, de catre bunicul Harrington. Sau.. nu tot fic-ul? ; )) Doar cateva capitole? ; )) Well.. toata povestea. Veti vedea. ![]() Matt I. Carter Wrote:"O fata.. un baiat = O poveste de dragoste dintre doi adolescenti.. doi copii" 8-> Mie nu mi-ar parea delos rau, sa stii.. ![]() ![]() Si da, exact asa va povesti bunicul Harrington. ![]() Matt I. Carter Wrote:Isabella Carter Wrote: (Lisa cu Tom, Matt cu Isabella) Iubitule.. chiar voiam sa folosesc numele Matt in fic. Nu stiam insa.. cui sa il atribui. Daar, mi se parea cam banal sa pun personaj principal din nou cu acest nume, ca in ''P.S. - Te iubesc'' asa ca.. ![]() Si.. cam da.. ![]() ![]() ![]() Sii, dap, o fetita. Si.. nu, nu e din lemn, plastilina sau orice altceva. ![]() Matt I. Carter Wrote:Iar acum, ce e mai bun, pastram la final Finalul mi se pare cel mai bun. Si da, stiu ca esti genul mai ganditor. ![]() Matt I. Carter Wrote:Si.. s-a terminat primul capitol? Dar.. mai vreau Cand avem next, iubito? Sper ca diseara sa fie gata urmatorul capitol. Sau.. maine cel tarziu.. Thanks pentru comentariul kilometric, Matty. Si.. Bells.. thanks. Thanks si pentru ca l-ai trezit pe Matt. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Forever and Ever | Charlotte Ambrosine | 15 | 3,229 |
28 Nov 2008, 21:55 Last Post: Charlotte Ambrosine |