Jurnalul lui Elizabeth
|
14 Aug 2010, 18:23
|||
|
|||
3 septembrie
Draga jurnalule... Din nou acelasi inceput banal.. Azi a fost o zi normala. Normal, insemnand ca am luat o nota mica la potiuni, transfigurare si aparare contra magiei negre. Prieteni n-am multi...Firea mea timida ma impiedica sa vorbesc cu oricine. In legatura cu Padurea Interzisa , am zis ca merg...dar nu am fost. Nu...nu te gandi ca-mi este frica sa nu fiu prinsa. Am auzit sunete strani care veneau de acolo. Voi astepta pana ma voi putea apara mai bine. Din nou m-a cuprins dorul...de prieteni mei:Light si L(ok stiu ca suna ciudat, dar e doar o porecla). S-au mutat in Londra la cativa ani, dupa ce m-am mutat si eu. Erau din Tokyo,...vechii mei prieteni. As vrea sa ii vad macar o data...dar nu voi putea pana la vara...Doamne! Ce ma fac pana atunci?... Poze: Light-[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2795-jurnalul-lui-elizabeth">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2795-jurnalul-lui-elizabeth">conectat pentru a vedea acest link]</span> [color=Indigo] si L:[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2795-jurnalul-lui-elizabeth">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2795-jurnalul-lui-elizabeth">conectat pentru a vedea acest link]</span> il speriasem rau de tot). Pe moment asta e tot ce inspiratia mea m-a lasat sa scriu. Bye! ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Jurnalul lui Elizabeth - by Effy K. Dietrich - 12 Jun 2010, 14:26
Re: Jurnalul lui Elizabeth - by Effy K. Dietrich - 12 Jun 2010, 23:47
Re: Jurnalul lui Elizabeth - by Effy K. Dietrich - 14 Aug 2010, 18:23
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jurnalul meu | Anaella L. Hathway | 1 | 1,273 |
24 Jun 2011, 13:26 Last Post: Anaella L. Hathway |