Zile de vacanta
|
14 Aug 2010, 17:41
|||
|
|||
Bell impaturi scrisoarea, dupa care se aseza pe un scaun.
"-Rose o sa primeasca niste injuraturi de la mine cu prima ocazie. Imi trimite cea mai rablagita bufnita posibila" murmura Bell, masandu'si zona unde fusese lovita. "-Haide, Bell, ce face Rose?" chicoti Alice. "-Spune ca se distreaza de minune cu Vlad, in Coreea de Sud. A vizitat nu stiu ce monumente cu nume complicate de pe acolo si a zis ca vrea sa ramana in tara aia. Dar in acelasi timp ii e dor de mine, si de toata lumea" cita fata, cu un zambet. "-Rose si coreeana..vai vai" chicoti Helena. "-Dar Sophia unde a ramas?" intreba Alice, mirata. "-Inca se uita la film" raspunse Helena, asezandu'se si ea pe un scaun. "-Ma duc si eu!!" chicoti Matt. "-Vin si eu, iubire" striga Issa, dupa care disparu, cu un mic zambet drept scuza. "-Deci, am ramas noi 3" murmura Al, usor pierduta in ganduri. "-Cele trei aventuriere" chicoti Helena. "-Dapp" aproba Bell, cu un mic suras. "-Ce mai face capul tau, Bellyshor?" o intreba Alice, razand. "-Se umfla" mormai cercetasa, tinand in continuarea gheata.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,986 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |