Klavdia Belikov
|
14 Aug 2010, 20:51
|||
|
|||
Dragã jurnalule,
În sfârºit am scãpat de coºmar. În sfârºit Mikael nu mã mai urmãreºte. Mã simt vinovatã. Crezi cã sunt vinovatã, aºa-i? Nu ºtiu ce sã mai cred. Acel pariu... nu, trebuie sã dãm uitãrii totul. Nici nu ºtiu dacã ar trebui sã vorbesc. Mã simt vinovatã pentru cã tac. Layla promisese cã nu va paria. Iar iubitul ei... nu credeam cã va fi în stare sã îºi ducã pariul la capãt - adicã sã îmi omoare fratele. La naiba! Vreau sã îl sfâºii în bucãþi, sã rostesc unul dintre cele 3 Blesteme de Neiertat, sã fiu închisã la Azkaban - numai ca el sã moarã. El ºi grupul lui de vrãjitori rataþi ºi ipocriþi! În fine, voi scrie altãdatã despre asta. Mama m-a adus pe peron ºi mi l-a dat pe Greenie. Greenie se comportã tare ciudat. Mi-aº dori ca Patronusul meu sã fie o pisicã, aºa ca Greenie. ªi inteligentã precum Greenie. ªi frumoasã ºi... ah, pe cine pãcãlesc? Sunt sigurã cã nu voi progresa ºi nu îmi voi "descoperi" Patronusul. Mi-e dor de casã deja. Ah, ºi apropo - mã numesc Klavdia ºi am 14 ani. (: ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Klavdia Belikov - by Klavdia Belikov - 14 Aug 2010, 20:51
Re: Klavdia Belikov - by Klavdia Belikov - 15 Aug 2010, 15:14
Re: Klavdia Belikov - by Klavdia Belikov - 16 Aug 2010, 15:39
Re: Klavdia Belikov - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 15:37
Re: Klavdia Belikov - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 15:16
|