-- Forever Together --
|
14 Aug 2010, 22:22
|||
|
|||
Isabella Carter Wrote:Ah, ca veni vorba de Alex si Dorin.:-w Zi-i lui Alex sa nu mai tipe la telefon atunci cand vorbesti cu mine. Siii.. lui Dorin sa.. eh, ma rog. Inteles Alex sa nu mai tipe iar Dorin sa continuie sa spuna "Mhh" Daca mai vin la mine inseara asta, poti sa le spui personal ![]() Isabella Carter Wrote:Ti-am mai spus ca te iubesc.. ? Daa ;; ) Daaar.. eu te iubesc si mai mult ![]() ![]() Isabella Carter Wrote:aai, la capitolul ''titlu'' trebuie sa ii multumesc varului meu mult iubit. [Aleeex. ] Soo.. Var'miu e genial. 8-> Am vazut Deeci Multumesc in numele tuturor fanilor acestui fic, Alex As vrea, cu aceasta ocazie sa le multumesc bunicilor, care au fost mereu alaturi de mine, fratelui meu mai mare, Daniel, care m-a invata cum sa manuiesc o undita si prietenilor mei fara de care toate acestea nu ar fi fost posibile. ![]() ![]() ![]() Isabella Carter Wrote:Pai.. mie imi place ideea ca un inceput sa nu aiba si sfarsit.. Cum spuneam, Te iubesc ![]() ![]() ![]() Isabella Carter Wrote:Mi-a placut foarte mult asta. Ar fi ceva ![]() Isabella Carter Wrote:Pai era imposibil sa nu-l pun aici. Si mie imi place, datorita tie > ![]() ![]() Isabella Carter Wrote:Well.. toata povestea. Veti vedea. Deci abia astept ![]() ![]() Isabella Carter Wrote:Mie nu mi-ar parea delos rau, sa stii.. Crede-ma, nici mie ![]() Isabella Carter Wrote:Iubitule.. chiar voiam sa folosesc numele Matt in fic. Nu stiam insa.. cui sa il atribui. Daar, mi se parea cam banal sa pun personaj principal din nou cu acest nume, ca in ''P.S. - Te iubesc'' asa ca.. Iar ai dreptate ; )) Ar fi fost destul de banal Totusi, ma simt onorat ca folosesti si numele meu in fic-ul tau ![]() ![]() Isabella Carter Wrote:Sper ca diseara sa fie gata urmatorul capitol. Sau.. maine cel tarziu.. Kays, deci in seara asta sau maine Next Si.. nu ai pentru ce, iubito > ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Forever and Ever | Charlotte Ambrosine | 15 | 3,233 |
28 Nov 2008, 21:55 Last Post: Charlotte Ambrosine |