Scrie shi u!!!
|
10 Sep 2007, 21:46
|||
|
|||
Dupa ce au terminat micul dejun cei trei se indreptasera spre ora de ierbologie cu pasi marunti.De abia inaintau si desi era o dimineata rece ei nu pareau sa-si dea seama ca inghetasera.Instinctiv se apropiasera unul de altul.
Serele erau cu adevarat ceva minunat.Toate ierburile,florile si copacii pareau sa iasa de peste tot.Nu era loc nici sa respiri.Doar tavanul care era inlocuit de un geam transparent ce le oferea lumina si caldura plantelor.Ajunsi la mese,in fata lor se aflau niste flori gigantice ce pareau sa sforaie. -Buna ziua studenti.zise profesoara Lastar cu zambetul pe buze si evident plina de energie. Toata clasa o saluta inapoi.Neville la fel de incitat sari in sus si aproape ca striga: -Ce vom face astazi dna Lastar. -Ei Neville.Astazi este o ora speciala.Vom invata sa extragem nectarul din aceste flori minunate. Elevi se uitau cu scarba la florile din fata lor ce erau duble decat oricare elev. -Cine stie cum se numesc aceste flori? Nici nu era de mirare ca Hermione sari iar cu mana pe sus. -Da domnisoara Granger? -Aceste flori se numesc Luna Petalei si sunt renumite pentru nectarul lor tamaduitor. -Asa e.Bravo.20 de puncte pentru Cercetasi.Duca cum am zis azi o sa avem de munca.Uitati-va la mine si luati exemplu. Dupa sunetul clopotelului elevi iesisera in curtea plina de aer curat. -Simteam ca ma sufoc.A fost oribil.Aproape ca am fost otravit si strangulat de floarea aia. -Ron,mai taci din gura.Nu te mai opresti din vorbit de la un timp si ma calci pe nervi.Vreau sa vorbesc cu Harry. Harry sari ca ars si se uita cu mirare spre fata. -Ce e?Ce-am facut? -Pai te porti ciudat de la un timp.Adica nu mai esti tu insuti.Cred ca ai nevoie sa vorbesti cu cineva.Sti ca Ron si eu suntem mereu langa tine si ne poti spune orice. -Pai...Daca e asa bine.Uitati care e problema............ PS:Sper ca nu am plictisit persoana care posteaza dupa mine. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|