Post Mortem
|
15 Aug 2010, 18:58
|||
|
|||
Nu e nimic Dess , te intelegem
Si nu , nu cred ca [,] capitolul e aiurea Cat despre titlu , imi place Si ai scris cu diacritice. Super Quote:Mã aºteptam sã existe numai o tãcere apãsãtoare,însã mã înºelasem amarnic.Ai descris exact ca si cum cineva ar fii ingropat de viu (pai asta ai si facut , I'm so stupid...o.o) Like it Quote:Bine ai venit la înmormântarea ta…Yep , welcome to your burial Quote:Bântuitã,fugind cu disperare de un suflet fãrã chip…dându-mi ultima mea suflare.Imi place in mod special prima propozitie. "Fugind cu disperare de un suflet fara chip" Ti-am mai spus vreodata ca ai sa te faci o scriitoare celebra? Quote:”-Nu,în sufletul meu e un sfârºit de toamnã.”Mda , ca la 1900 toamna. (Ignore me..) Ingropata de vie Quote:Cuvintele veneau cu forþã din strãfundurile mele,dar nu ieºeau de pe buzele strâns încleºtate.Întreg trupul meu,toatã fiinþa mea vulnerabilã,era în stare de ºoc.Vai , ador cum ai descris Superb... Quote:Plângeam cu suspine întretãiate,vulnerabilã,înfrântã în cele din urmã.Moartea venea sã revendice în cele din urmã sufletul damnat…No comm... ![]() Quote:S-a terminat?Nu am câºtigat,ci am pierdut în cel mai dizgraþios mod.Cateodata trebuie sa inveti sa pierzi gratios Quote:Frumoasã reuniune de familie.Probabil cã eram singura care nu-l cunoºtea deloc,iar asta m-a fãcut sã mã simt puþin jenatã.Lol A fost la inmormantarea unui unchi pe care nu-l cunostea Interesant Quote:A,ºi cireaºa de pe tort,Cassie a descoperit cã îi lipsesc câteva bijuterii,inclusiv o broºã placatã cu Lapis Lazuli ºi un lãnþiºor din aur alb încã din seara aceea.Cireasa de pe tort As vrea si eu un lantisor de argint(nu-mi place aurul ) cu piatra Lapis Lazuli 8-> Quote:Dar de ce raþiunea îmi spunea cu totul altceva?De ce..ah,la naiba,de ce totul era atât de încurcat?Just like me... ![]() Asa..pffiu #:-s Sorry ca am dat un comm asa lung...iti iubesc ficul (si pe celelalte , desigur ) Ah da , si nu e o dragoste profitoare La cat mai multe capitole lungi ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|