Your favourite lyrics:x
|
16 Aug 2010, 17:04
|||
|
|||
kreu-z
pentru tine Ai plecat ca n-ai avut de ales Te-am inteles... Si nu regret ca am fost intelegator prea des Dar... as vrea de multe ori sa iti vorbesc Si ma detest ca am atatea sa iti spun si nu gasesc Cuvinte prin care sa te fac sa intelegi Ca sufletul nu stie reguli sau legi Si uneori vorbele sunt seci Si amintirile frumoase devin cosmaruri reci Dar sper sa nu fie cazul meu si-al tau Tu si eu, doua suflete ce-au asteptat mereu Si-au plans de bucurie sau tristete Am simtit de la inceput ca nu esti una cu mai multe fete Si asta am iubit cel mai mult la tine Sper ca n-am gresit cu nimic, retine N-as vrea sa fiu dezamagit stii bine Ar fi mai dureros decat as fi dezamagit de mine Mai trece o zi si mi se pare tot mai greu Ca nu gasesc caldura in sufletul meu Si as da orice sa dau timpul inapoi Sa fim noi doi Chiar daca'i soare sau sunt ploi... Pentru tine si pentru cele mai frumoase clipe Esti unica, nu esti tipul celorlalte tipe Si foaia deja scrisa nu se poate rupe Ca sufletul e un vulcan care erupe Si-mi da puterea sa merg mai departe Sperantele si amintirile ma fac sa cred ca poate Desi in viata nu le poti avea pe toate Nu vom uita cat am luptat si cate avem in spate Si o sa fie bine chiar daca mai avem probleme Iti spun stai linistita, nu ma tem, deci nu te teme Ca multe vin si trec chiar daca raman semne Si orice semn se vindeca dupa o vreme E pentru tine, pentru tine Ti-am mai spus ce e facut sa tin in sine E pentru tine si pentru noi Tot ce ma doare si am ingropat nu privesc inapoi Mai trece o zi si mi se pare tot mai greu Ca nu gasesc caldura in sufletul meu Si as da orice sa dau timpul inapoi Sa fim noi doi Chiar daca'i soare sau sunt ploi... Indiferent ce-ar fi m-as bucura sa pot zambi Ti-am spus mereu ca esti mult mai puternica decat sunt altii Daca nu te-as mai vedea, o viata mi-ai lipsi Si sper ca intr-o zi ne vom regasi ! Indiferent ce-ar fi m-as bucura sa pot zambi Ti-am spus mereu ca esti mult mai puternica decat sunt altii Daca nu te-as mai vedea, o viata mi-ai lipsi Si sper ca intr-o zi vei veni sau voi veni... Mai trece o zi si mi se pare tot mai greu Ca nu gasesc caldura in sufletul meu Si as da orice sa dau timpul inapoi Sa fim noi doi Chiar daca'i soare sau sunt ploi... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |
|
your favourite words... :x | Hayley M. Alden | 15 | 4,079 |