Zile de vacanta
|
17 Aug 2010, 12:29
|||
|
|||
"-Eu propun sa jucam ceva" spuse Bell.
"-Cum ar fi?" intreba Alice. "-Baba-oarba?" chicoti Bell. "-Da, noi vrem!" spusera Sophie si Matt in cor. Issa se uita putin surprinsa, dar aproba si ea. "-Deci..cine e baba?" chicoti Bell. "-Nu eu!" striga Helena. "-Nici eu!" spuse Matt. "-Nici noi" chicotira Alice si Bell. "-Hey, nici eu" se trezi Sophia. "-Isa, tu ai ramas" murmura Alice. Bell roti bagheta si facu sa apara o esarfa neagra pe care i'o lega strans la ochi. "-Vezi ceva?" intreba cercetasa, iar Isa dadu din cap in semn de nu. "Bine atunci, eu o duc in bucatarie si pana atunci voi ascundeti'va" continua Bell. O duse pe fata in bucatarie, stinse lumina si o invarti de trei ori dupa care pleca. Se ascunse in spatele canapelei, alaturi de Matt. "-Ceilalti unde sunt?" chicoti Bell. "-Helena e in baie. Alice si Sophia sunt pe pervazul geamului" raspunse Matt in soapta. "-Isa oare ce face in bucatarie?" intreba Alice, razand. "-Nu stiu, dar mai bine taci sa nu te auda" chicoti Sophia. Trecu ceva timp pana ce fata ajunse in sufragerie.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,979 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |