Zile de vacanta
|
17 Aug 2010, 13:04
|||
|
|||
''Mhh..'' isi spuse Isa in gand. ''Nu stiu exact cum gandeste fiecare. Se pare ca voi fi ''vanatorul'' de data asta. Va fi amuzant.''
Merse inainte si intinse mana. Atinse o suprafata neteda si rece. ''Peretele.'' confirma ea. Se opri pentru cateva momente si asculta. In camera era foarte liniste, deci putea auzi orice soapta, orice chicoteala, miscare sau rasuflare neatenta, daca se concentra. Mai facu un pas. Atinse cu piciorul ceva aparent tare, invelit intr-un material fin. ''Ori e un fotoliu.. ori e canapeaua.'' Merse de-a lungul ei pentru a-si da seama. Era clar canapeaua. Din cate.. simtea, era in fata ei. Se intoarse, si, tot in liniste merse in partea din spate a acesteia. Brusc auzi o soapta. Nu reusi sa distinga vocea, dar stia ca auzise ceva. ''- Si cine e aici ?'' intreba Cercetasa amuzata. Intinse mana, cand o alta i-o primi calduros. Simti cum respectiva persoana se apropie si ii desface esarfa. ''- Te-am prins, Matty.'' chicoti Isa. ''- Nu, nu. Eu te-am prins pe tine, iubito..'' raspunse el lipindu-si fruntea de a fetei. ''- Ce draguti sunteti..'' spuse Bell chicotind. ''- Well. Cred ca Matt urmeaza.'' rase Alice. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vacanta plina de surprize :X | Ashton Blake Lively | 19 | 2,972 |
13 Oct 2010, 16:43 Last Post: Raizen Isildur |