La ºuetã cu o fantomã
|
17 Aug 2010, 19:28
|||
|
|||
Am intrat special în Baia în care Plângãcioasa Myrtle îºi face veacul doar pentru a vorbi cu ea. Soarele aproape cã dispãruse. "Am timp sã mã întorc în pat... am timp..." mi-am zis. Ceilalþi elevi se întorceau de la antrenamentele de Vâjthaþ, alþii de masã, alþii umblau ca bezmeticii pe coridoare fãrã un scop anume.
"Myrtle?" am strigat-o pe fantomã dupã ce am închis uºa bãii. "Nu vreau sã vãd pe nimeni care nu e bãiat!" chicoti Myrtle cu o voce cochetã. "Dar de curiozitate... cine e?" Vocea venea dintr-o toaletã, ultima toaletã mai exact. "Klavdia... Belikov" am spus. "Ahh, rusoaica ºatenã, nu?" murmurã Myrtle. "Te-am vãzut zilele trecute. Am auzit de la Peeves cã a auzit niºte spiriduºi vorbind cã te-ai vãtut cu Sophie Clement. E adevãrat?!" pãru fantoma uimitã. "Eeh, a fost un mic... incident." "Da, ea þi-a zdrobit umãrul ºi tu þi-ai înfipt ghearele în ea." "De fapt n-am apucat, dar în fine..." am zis mai mult pentru mine. "Oricum, îi pare rãu..." Myrtle râse ºi ieºi din toaletã. Se aºezã lângã mine. Era... tânãrã. Purta ochelari ºi avea 2 codiþe împletite copilãreºti... Era un copil. "Dumnezeule... Nu ºtiu de ce am crezut cã eºti mai..." "Bãtrânã? Haha, aº vrea eu." zâmbi Myrtle ºi oftã. "Am fost omorâtã într-un mod uºor ºi crud în acelaºi timp. De ce a trebuit sã privesc acel ºarpe? De ce Tom Riddle a fost atât de rãu? Nu meritam una ca asta..." Am lãsat-o sã vorbeascã... sã se descarce. "Aº fi vrut ca Tom sã nu se fi... stricat atâta. Setea lui de putere l-a fãcut aºa. Iar povestea cu Horcruxurile... înspãimântãtor!" Da, auzisem de Tom Riddle. Un monstru. O bestie. "Myrtle, dacã vrei, pot fi... un fel de prietenã a ta." "Eºti nebunã?" pufni fantoma. "Eu n-am prieteni. Nu de când Peeves ºi Baronul Sângeros ºi-au bãtut joc de mine, insultându-mã ºi... ahh, vreau sã îi omor!" Myrtle era furioasã. Tare teamã mi-era sã nu îºi reverse furia pe mine, aºa cã Sophie. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 19:28
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 20 Aug 2010, 15:27
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 20 Aug 2010, 15:56
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 21 Aug 2010, 17:11
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 21 Aug 2010, 19:31
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 21 Aug 2010, 20:50
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Mylene Lycoris OddCat - 21 Aug 2010, 21:08
|