Just another mischief...
|
17 Aug 2010, 22:37
|||
|
|||
"-Am eu o propunere!" spuse Bell.
"-Ia zi" chicoti Alice. "-Am chef sa'l enervez pe Filch" murmura cercetasa. "-Si de matza lui nebuna" completa Zoya. "-Dap, de acord" spuse Helena, vioaie. "-Deci, cu ce incepem?" intreba Alice, nerabdatoare. "-Trebuie sa'l gasim pe Peeves, el va provoca jumatate din dezastru" chicoti Bell. "-Dar oare unde e?" medita Zoya. "-Cine stie? Prin locuri..interzise?" chicoti Alice. "-Etajul VII" afirma brusc Bell. "-Asa e! De obicei sta langa clasa aia de Farmece" completa Helena. "-Sa mergem acolo atunci" chicoti Alice. "-Ce ne vom distra" afirma Zoya, cu un zambet larg. Incepura sa urce scarile, spre etajul unde domnea si Camera Necesitatii. Ajunse in fata peretelui scorojit, se lipira de usa clasei si ascultara. Cineva arunca cu creta pe jos si zgaria tabla. "-Sigur e el" chicoti Bell. "-Dap, cine altcineva sa isi piarda timpul asa?" concluziona Alice. "-Nimeni! Trebuie sa fi deplasat" chicoti Bell. Deschisera usa si dadura nas in nas cu strigoiul. "-Mai mai, puslamalelor!!" striga Peeves, aruncand cu creta in ele. "-Protego!" rosti Bell, cu vocea limpede. Fantoma o privi pret de cateva secunde dupa care se infiora. "-Tu..mereu ma arunci in lac" spuse el cu tonul vocii plangacios. "-Si am sa te arunc si azi daca nu faci ce vreau eu" chicoti Cercetasa. "-Ce vrei, ma rog?" intreba strigoiul, mormaind. "-Mai usor cu ironiile, Transparentule!" spuse Zoya, scotand bagheta. "-Sunt cuminte, gata!!!" striga Peeves. "-Vrem sa'l enervam pe Filch, nimic mai mult" spuse Helena. "-Simplu, nu?" completa Alice. "-Deci?" il intreba Bell, asteptand confirmarea.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 26 Jul 2010, 11:26
Re: Just another mischief... - by Alice Swan - 26 Jul 2010, 11:36
Re: Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 26 Jul 2010, 11:48
Re: Just another mischief... - by Bell Evans - 26 Jul 2010, 13:34
Re: Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 26 Jul 2010, 13:53
Re: Just another mischief... - by Veronique A. Dupont - 26 Jul 2010, 14:15
Re: Just another mischief... - by Helena Daphne Rose - 27 Jul 2010, 13:03
Re: Just another mischief... - by Bell Evans - 14 Aug 2010, 17:52