Gustarea de la miezul nopþii.
|
18 Aug 2010, 13:54
|||
|
|||
- Pai, atunci, sper sa iti revii.
- Mersi! a raspuns Klavdia timid, luad o bucata de placinta. - Ashlyn, nu spuneai si tu ca ai trecut de curand printr-o trauma?intreba Luna. O priveam socata. Cum putea sa fie atat de cruda sa-mi aminteasca de Alec. Gura mi se deschise, apoi am inchis-o linistita si am incercat sa-mi revin. Am zambit. Luna isi daduse seama ce facuse, pe moment nu realiza ce spuse. - Aaa,scuze. Imi pare rau ! M-a luat gura pe dinainte ! spuse Luna cu regret in voce. - Nu-i nimic ! a raspuns zambind, amintindu-si de Alec. - Despre ce e vorba? intreba Klavdia, stiind ca pe Ashlyn o deranjeaza acest lucru, la fel ca si pe Klavdia, e destul de greu sa treci peste traume. - Pai, am avut un bun prieten de la gradinita, l-am iubit mult timp, si a murit intr-un accident de masina. Il chema Alec. Era perfect impreuna ... L-am vazut in Oglinda lui Erised in primul an de scoala, si am avut o cadere de nervi. Inca nu mi-am revenit. - Ohh, Ashlyn. Imi pare rau ! raspunse astropufa trista. - Mersi, Klavdia. Dar tu ce ai patit ? ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,509 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,322 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,488 |