Lucruri ciudate
18 Aug 2010, 15:04
Ashlyn se afla de cateva ore in Sala Mare lucrand la o tema. Statea intr-un colt, parca rupta de lume si de realitate.Nu observa cand cineva trecea pe langa ea si se holba intens.Era prea distrasa de tema. Trebuia sa fie totul perfect, si avea sa fie.

La Potiuni trebuia sa exceleze, acesta era visul mamei ei si nu-l putea distruge. ''Pentru mama trebuie sa fac aceasta tema perfecta.''. In jurul ei era plin de carti vechi si prafuite, aruncate peste tot. Sute de creioane aruncate pe jos si pe masa.

Cineva ii distrase atentia asezandu-se aproape de ea. Era Klavdia, fata din bucutarie , cu care se intalnise acum o saptamana.Parea ingrijoarata, si in privirea ei se putea citii nedumerirea. '' Ce e inneregula cu ea?''se intreba Ashlyn. O privii pret de cateva secunde, apoi ii spuse:

- Buna, Klavdia!
- Buna, Ashlyn. Deranjez?intreba usor jenata.
- Aproape ca am terminat. Ce faci aici ?a intrebat prinvindi-si lucrarea.
- Uhmm, pai.. S-a intamplat ceva foarte ciudat in curtea scolii.
- Cu pisica ta? a intrebat Ashlyn zambind.
- Daa,daa, de unde stii ?
- Am auzit pe cineva care vorbea despre asta, cand a trecut pe langa mine. Nu cred ca au observat ca is aici! a raspuns amuzata. Nu-ti afce griji, asa fac multi de la Viperini, insa de Jason Malfoy ,asta , n-am auzit.
- Exact ! o intrerupse Klavdia. Un elev care cunoaste pe toti din scoala a spus ca nu a auzit pana acum de Jason Malfoy. Daca ,vre-un vrajitor care se transforma in oameni. Sunt foarte confuza.
- Klavdia, stai linistita. Voldemort nu mai este la putere de mult. Apele sunt linistite acum , si oricine vrea sa se strecoare la Hogwarts asa e complet nebun, niciun vrajitor oricat de puternic nu ar mai face asta.
- Mda, banuiesc! raspunse astropufa linistita.
- Greenie este bine? intrebase Ashlyn zambind.
- Da, acum,da. Tu la ce lucrezi acolo ?

Ashlyn isi privii triumfatoarea eseul-tema. Il adora, era dedicat mamei ei. Spera sa exceleze la Potiuni, chiar daca nu era chiar atrasa de aceasta materie, reusise sa ia note destul de bune.

- La ceva special! raspunse Ashlyn.Dar tocmai am terminat.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 15 Aug 2010, 17:54
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:04
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 15:29
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:48
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 17:09
Re: Lucruri ciudate - by Valentino Gaunt - 29 Aug 2010, 05:15