Lucruri ciudate
|
18 Aug 2010, 15:29
|||
|
|||
"Ah, în regulã, atunci... Doamne, sunt atât de stupidã uneori... Mã duc sã îmi aduc manualele, am rãmas în urmã cu studiatul. Vin imediat."
Am fugit pe scãri, împiedicându-mã de elevi ºi fantome - Nick Aproape-Fãr'-De-Cap, Peeves ºi Baronul. Am intrat în dormitorul astropufelor ºi mi-am cãutat manualele. Nu erau. M-am uitat bine prin toatã camera - nimic. Asta doar ca sã mã uit fãrã sã vreau pe fereastrã, sã vãd cã manualele mele erau "agãþate" printr-o vrajã în apropierea lacului. Pur ºi simplu pluteau în aer. Se apropiau tot mai mult de apã... "N-am timp sã mã duc sã le iau... Accio!" Am "transportat" manualele pe fereastrã, întrebându-mã cine ar fi putut face una ca asta. Am coborât înapoi în Marea Salã, dar nu am adus vorba de acest lucru. Am pus pe masã câteva manuale, printre care ºi o carte suspectã, pe care nu o mai vãzusem pânã acum. Pe copertã scria, cu litere argintii, "Farse ºi vrãjitorii uºoare: Cum sã le vii de hac nãtângilor". Am deschis cartea. Am gãsit câteva titluri la cuprins "Accio maleficus", "Cum sã îþi baþi joc de boboci", "Vrãji pentru spiriduºii enervanþi" ºi încã vreo 16 titluri. "Ce citeºti acolo?" mã întrebã Ashlyn. "Despre PoliPoþiune" am minþit eu. Am lãsat baltã gândurile mele sumbre ºi m-am apucat de teme. Aveam o temã urâtã la Istoria Magiei - sã povestesc ce ºtiu eu despre Animagi. La Apãrare contra Magiei Negre, aveam de povestit despre Cruccio, un Blestem de Neiertat. La Poþiuni, trebuia sã scriem teorie despre PoliPoþiune, pentru ca mâine sã învãþãm s-o preparãm. La Studii despre Încuiaþi - cea mai uºoarã materie - trebuia sã scriem cu lux de amãnunte cum se foloseºte un telefon mobi. ªi în cele din urmã, la Îngrijirea Creaturilor Magice, aveam de fãcut o fiºã despre cum se hrãneºte ºi se adoarme un dragon Creastã-Norvegianã. Nu prea înþelegeam ce se întâmpla ºi cine voia sã îmi facã rãu. Ashlyn mã asigurase cã nu e niciun vrãjitor înde-ajuns de nãtâng sã pãtrundã pe ascuns în ºcoalã. Dar era o întrebare care mã sâcâia: Dacã cineva DIN ºcoalã l-a lãsat sã intre? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 15 Aug 2010, 17:54
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:04
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 15:29
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:48
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 17:09
Re: Lucruri ciudate - by Valentino Gaunt - 29 Aug 2010, 05:15
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 01:21
|