Lucruri ciudate
|
18 Aug 2010, 15:48
|||
|
|||
Ashlyn o privii cu coltul ochiului pe Klavdia.Apoi isi privii eseul. Era perfect. Mai avea de scris tema depsre Incuiati, si telefonul mobil. ''Ahh, aia o termin destul de repede. Vara folosesc telefoanele mobile foarte des, mai ales cand ma intalnesc pe plaja cu Carla si Clara''. Ahh, Ashlyn isi aduse aminte de prietenele ei Incuiate, Carla si Clara. Ii era foarte dor de ele, si ele nu puteau intelege de ce ea trebuia sa plece dim Miami, si sa faca scoala in ''Londra''. Asa credeau ele.. Nu stiau ca de fapt familia Meester era plina de vrajitori.
Ashlyn se trezii din visare si o privii pe Klavdia.Pe fata ei nu se citii nicio expresie cand citea din cartea aceea despre PoliPotiuni, ..''de fapt, sigur nu citeste despre asta. Sigur imi ascunde ceva. Insa n-am de gand sa ma bag'', isi spuse Ashlyn. Ashlyn incepuse sa-si stranga cartile. Erau destul de grele toate cele vreo 10 carti pe care trebuia sa le duca inapoi in Biblioteca. Le puse pe toate intr-o plasa uriasa, apoi incepuse sa isi stranga de pe jos creioanele, ignorand-o pe Klavdia, si lasand-o sa-si faca treaba cu PoliPotiunea. - Te ajut? intreba Klavdia privind sub masa. -Nu, multumesc. Imediat am terminat aici. - Ashlyn .., spuse Klavdia, api se oprii,asteptand ca Ash sa iasa de sub masa. - Da ? raspunse cercetasa. Ce te nelinisteste? - Daca cineva din scoala a lasat un vrajitor puternic sa intre aici si sa faca tot felu de vraji. Uite ce carti am gasit ! spuse Klavdia intinzandu-i lui Ashlyn cartile. Ashlyn luase cartile in brate apoi le trantii pe masa, si apuca prima carte, citii titlul '' Cum sa iti bati joc de boboci''. Priii amuzata catre Klavdia,apoi tantii cartea pe masa. - Crezi ca un vrajitor puternic ar face asta? intreba zambind. Eu cred ca esti doar ingrijorata, totul e in mintea ta. Oricum, unde ai gasit cartiile astea ?intreba Ashlyn. - Pai cineva mi-a vrajit toate cartiile, si pluteau pe malul lacului, asa ca le-am chemat cu vraja Accio, si pe langa cartiile de care aveam nevoie au aparut si astea. Deci.. ce crezi? - Cred ca vreun Viperin are chef de glume. Nu este nimic serios. Uite, Klavdia, acum trebuie sa-mi termin eseul despre Incuiati si telefoanele mobile, daca vrei mai tarziu sa mergem pe malul lacului sa descoperim cartiile astea, ce zici ? OOC: Astept raspuns :>. Daca vrei sa deschidem un topic pe malul lacului despre cartile gasite de tine, si toate cele, sa-mi zici. App .. Imi dai si mie id-ul tau ?; ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 15 Aug 2010, 17:54
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:04
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 15:29
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:48
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 17:09
Re: Lucruri ciudate - by Valentino Gaunt - 29 Aug 2010, 05:15
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 01:21
|