Gustarea de la miezul nopþii.
|
18 Aug 2010, 16:03
|||
|
|||
Ashlyn zambii. Parea sa isi faca multi prieteni Astropufi. Erau mai de treaba decat credea ea. Tot timpul si inchipuia pe Astropufi, drept niste nestiutori, si niste lasi. Nu stia de ce, dar asa avea impresia ca sunt, si mai ales, niste ciudati, pentru ca asa fusese si bunica ei.Insa, acum ajuns la Hogwarts credea altceva despre Astropufi, erau niste oameni buni, de treaba si sociabili, un fel de Cercetasi.
- Stii, inainte credeam ca Astropufi n-au niciun rost la Hogwarts ! raspunse Ashlyn amuzata. Privii expresia socata si indignata a celor doua fete, apoi isi daduse seama ce spuse, adaugand: - Dar acum mi-am dat seama ca sunteti foarte de treaba. Si sunt mandra ca am prieteni Astropufi !raspunse mandra. Le privii pe fete, care la randul lor, o priveau infuriate pe Ashlyn, aceasta incepu` sa se intimideze, nestiind ce sa spuna - Fetelor, am glumit! spuse ea speriata. - Da, stim ! Si noi, ce tzeapa ai luat ! spuse Luna. Apoi toate cele 3 fetele au inceput sa rada. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 13,072 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,638 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,870 |