Lucruri ciudate
|
18 Aug 2010, 17:09
|||
|
|||
OOC: ok, sigur (: Dacã vrei, poþi deschide tu topicul.
ID: wo.odie BIC: "Mda, sigur, bunã idee." am spus gândindu-mã la momentul în care aº fi încercat sã explic ce se întâmplase cu cãrþile. Normal, nimeni nu m-ar fi crezut. O puºtoaicã din anul II, cu idei nebuneºti ºi neadevãrate. Dar eu chiar credeam în supoziþiile mele. "Klavdia, chiar crezi cã vrãjitorii puternici se foloseau de vrãji pentru boboci?" "Nu, dar sunt prea multe lucruri misterioase în ultima vreme ºi am ajuns sã fiu chiar paranoicã. Stai o clipã sã scriu ceva ºi mergem." Am mâzgãlit în grabã câteva cuvinte pentru tata. Tatãl meu e un bãrbat înalt, brunet, cu ochii albaºtri. Ca ºi mine, e uneori paranoic, alteori nimic nu îl surprinde ºi pare mereu calm. Cred cã e tare! Hei, tatã, Sper cã eºti bine. Aici totul e grozav - deºi un tâmpit a încercat sã îmi fure pisica. Trimite-mi cât mai repede niºte instrucþiuni pentru telefoanele mobile. Am o temã la Studiu despre Încuiaþi. Te iubesc. Mama e bine? Sau iar scrie bârfe despre Brad Pitt? Dã-mi de veste noutãþile! Cu multã magie, Klavdia P.S.: Trimite rãspunsul cu bufniþa pestriþã a mamei. Am gãsit aici una care îi seamãnã izbitor! Poate le împerechez, haha. "OK, mai aºteaptã un pic" am rugat-o pe Ashlyn. Am început sã fluier un cântecel, iar în secundele urmãtoare îºi fãcu apariþia o bufniþã neagrã, cu ochii galbeni. "Vechi truc învãþat de la mama" i-am explicat fetei. I-am dat bufniþei scrisoarea. "Ai grijã", i-am spus, "tata te va ruga sã aduci cu tine o bufniþã. Comportã-te frumos." Bufniþa dãdu din cap ºi ieºi în vitezã, în timp ce eu ºi Ashlyn ieºeam din Marea Salã. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 15 Aug 2010, 17:54
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:04
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 15:29
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:48
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 17:09
Re: Lucruri ciudate - by Valentino Gaunt - 29 Aug 2010, 05:15
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 01:21
|