Gustarea de la miezul nopþii.
|
18 Aug 2010, 17:56
|||
|
|||
- Lapte de dragon ? intreba Ashlyn soacata, cascand ochii.
- Da, domnisoara. Doriti si dumneavostra? intreba spiridusul uratel. - Ihhh ! Asta e chiar scarbos !spuse Ashlyn scarbita. O privii pe Luna, care era amuzata, si care spuse: - Si eu am baut odata, mi-a placut. Insa a doua zi am regretat ! Apoi Ashlyn o privii pe Klavdia care avea o fata speriata de parca vazuse o fantoma. O privii pret de cateva secunde, fixandu-si privire spre ochii ei.Klavdia, era foarte frumoasa, era o rusoaica adevarata.Apoi Klavdia clipii, si Ashlyn pentru cateva secunde nu-i mai vazuse ochii stralucitori. Scapa intentionat paharul cu laptele de dragon pe jos. - Esti bine? intreba Ashlyn privind pe podea. - Da, doar ca m-am scarbit. Nu suport dragonii in general. Spiridusul venii repede cu un mop si o galeata si curata locul, spunan incet '' Blestemati sa fie elevii astia fitosi, care vor numai lapte de vaca ! Fir-ar!''. Fetele il priveau uimite pe spiridus, apoi au inceput toate sa rada in hohote. - Preferi laptele de vaca sau capra? intreba Ashlyn la fel de amuzata. OOC: =]]]] '' ..elevii astia fitzosi'' =]]]]]] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,515 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,330 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,496 |