Gustarea de la miezul nopþii.
|
18 Aug 2010, 18:15
|||
|
|||
OOC: Luna, nu-i nimic. Se mai intampla. Reiau eu.
OOC 2: Klavdia, am deschis un topic, la Imprejurimile Hogwarts-ului, Lacul .. topicul se numeste '' Pe malul lacului,descoperind ceva ciudat''. - Mie personal nu-mi este somn. De obicei bantui castelul pana e la 2 noaptea. Nu sunt foarte somnoroasa de fel.Voua va este?intreba Ashlyn. - Nu prea, raspunse Luna. - Eu am o pofta de mancare ! ofta Klavdia. - Sa stii ca ingrasa ! raspunse Ashlyn. Insa si mie imi este destul de foame. Ce ati zice sa trimtem spiridusii la ''culcare'' si sa facem clatite?:>intreba Ashlyn amuzata. - E o idee destul de buna , si amuzanta ! raspunse Luna. - Poate o sa sarim in aer ! spuse Klav entuziasmata. - Cu bacatareasa din mine aici, nu prea cred. Am mai gatit odata clatite, si au iesit bune, singura diferenta era ca erau putin mai negre decat trebuia. Dar Poppy a spus ca au fost bune ! spuse Ashlyn inocenta. - Cine e Poppy ?intreba Klavdia si Luna deodata. - Catelusul meu ! raspunse amuzata. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,546 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,343 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,527 |