Dor de voi, fetelor !:(
18 Aug 2010, 20:45
Ashlyn intrase linistita in Hambarul Bufnitelor, si se asezase intr-un colt. Isi scoase un mic stilou din buzunar. Era uzat, vechi, prea- folosit, apartinea tatalui ei, de cand era el elev in Hogwarts, de accea adora ea asa mult acel stilou. Gasise o bucata destul de mare de hartie, si incepuse sa scrie.

Dragele mele, Carla si Clara,

Imi este foarte dor de voi fetelor.. Nu stiti cat de mult imi lipsiti. Nici macar nu stiu cum sa incep scrisoarea asta. Vreau doar sa va multumesc ca va faceti griji pentru mine, am citit ultima scrisoare care mi-ati trimis-o mai tarziu, imi cer scuze. Carla, sa stii ca mi-am facut destui prietenii aici la
[strike] Ho[/strike] , la scoala din Londra. Sunt toti foarte de treaba, si simpatici. Imi place mult, si chiar daca as vrea sa ma intorc nu as putea, ceva ma retine aici, si chiar daca va milogiti de parintii mei sa ma aduca inapoi n-o sa primiti niciun rezultat bun

Ashlyn se oprii pentru o clipa din scris. Ce facea ea? Incerca sa le convinga ca din cauza parintilor era ea aici, dar ea defapt mai mult decat orice isi dorea sa fie la Hogwarts. Ura catrebuia sa le minta, si ca trebuia sa fie parintii ei ''vinovati'' de sederea ei aici.

.. In final, sincer, nu stiu ce sa va zic fetelor. Imi lipsititi. O sa vin in curand in vizita. Sper sa fiti bine , si va iubesc !
P.S. : Clara, nu mi-am gasit niciun baiat. Il iubesc pe Alec, si deocamdata nu-l pot inlocui, chiar daca nu mai e.
P.S. 2: Carla, am invatat sa fac clatite !

Tocmai cand bufnita luase in cioc scrisoare si zbura pe fereastra, cineva intrase in camera, si spuse:

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 20:45