Gustarea de la miezul nopþii.
|
18 Aug 2010, 21:21
|||
|
|||
-Doar daca nu veti spune mai departe , zise Luna .
-Nu vom mai spune , zise Klavdia . Haide , vreau sa stiu . -Pai ... stiti ca Severus era in acelasi an la Hogwarts cu James , Sirius , Lupin , Sobo si Lily ... si inca vreo cativa . -Asta nu stiam , spuse Ashlyn . -Dar nu o sa va zic partea ... cea mai nasoala . -Doar zi ! spuse Ashlyn . -In regula . Era in anul cu NOV-urile si ... nu vreti ceva ? incerca Luna sa shimbe subiectul . -Nu , nu vrem nimic . Spune . -Stiti , maine prima ora o am cu MCgonagall , deci o sa merg in turn si ... -Ba nu , tu stai aici ,zise Klavdia cand o prinse de maneca atunci cand dadea sa iasa . Deci Snape are un secret si MCgonagall stie ? -Asa e , raspunse Luna . Mai multi stiu ... cei care erau pe atunci la Hogwarts , stiti cum e cu zvonurile ... apropo , ati auzit ca Minerva este animag ? -Multi stiu ca MCgongall e animag , spuse Ashlyn . Si era in anul examenelor cand s-a intamplat . Anul 5 . Si o placea pe Lily . -Asa e , raspunse Luna . -Atunci lasa ca il intreb eu pe director , incepu Ashlyn . -Intreaba-l , spuse Luna . Ashlyn se gandi cateva secunde , exact inainte sa spuna Klavdia dupa ce tacuse o parte din conversatie : -Totusi , cum ai aflat ? -O parte mi-a povestit , incepu Luna , dar uita-ti ce e . Klavdia nu o lasa pe Luna sa termine , ci intreba: -Si Minerva ce legatura are cu asta ? -Doar ca preda pe atunci , spuse Luna . Ashlyn se gandi inainte sa vorbeasca . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Gustare la miezul noptii | Darkason Pain | 46 | 12,540 |
12 Sep 2011, 21:14 Last Post: Adnana Hale |
|
Bucatarul de la miezul noptii | John Romulus | 13 | 3,342 |
03 Sep 2011, 23:41 Last Post: Adnana Hale |
|
Pofta de briose..la miezul noptii | Bell Evans | 18 | 4,525 |