Dor de voi, fetelor !:(
|
19 Aug 2010, 01:16
|||
|
|||
Ashlyn o privii speriata pe fata aceea. ''Este prea brutala'' isi spuse in sinea ei. Apoi privii cerul, care era de-un albastru inconfundabil, culoarea care o facea sa se linisteasca, sa nu ne mai gandeasca la probleme, si sa uite de griji. Ashlyn visa, si visa. O bufnita zburase ingrozitor de aproape de fata ei, si se speriase, scotand un sunet ca un fel de ''Auu''.
- Esti bine? intreba fata ciudata. - Da, a trecut o bufnita si m-a rezit din visare. - Hei, mainainte, ziceam de mine ca sunt absurda, nu cu tine vorbeam, domnisoaro ! exclama hotarata fata. - Am inteles ! raspuns Ash zambind.Eu sunt Ashlyn, aa, Ashlyn Meester ! spuse intinzand mana catre fata. - Si eu Cygnatia Gryffin OddCat. Cygnacia se uita la mana intinsa a lui Ashlyn, o privea cu scarba, ca si cum isi spuse in gand '' Eu n-am de gand sa ating mana acelei fete'' - Ahm ! murmura Ashlyn si-si retrase mana. - Si ce faci tu aici, fato ? intreba Cygnacia. - Trimiteam o scrisoare ! Dar .. tu ? ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 20:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Mylene Lycoris OddCat - 18 Aug 2010, 21:51
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 19 Aug 2010, 01:16
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 02:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 03:25
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 29 Aug 2010, 12:15
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 05 Sep 2010, 15:35
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 06 Sep 2010, 18:07