Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi?
|
22 May 2007, 20:48
|||
|
|||
Poate k unii o considera o idee total nebuneask, dar asta e opinia mea...
J.K. Rowling a introdus o lume noua intr-o carte...Harry Potter- o carte kre a fascinat multi oameni de pe intreg globul. Dar odata ce citim cartile, poate ca totul se schimba pt noi...uneori poate ca ne imaginam k ne aflam kiar in Hogwarts, sau ne comparam cu personajele preferate, sau ne chinuim sa fim ca ele. De aceea cred ca inainte de a citi Harry Potter eram altfel decat sunt akum. Gandeam diferit, eram diferita...am vazut in Harry Potter o usurare si o pasiune puternica, care m-a schimbat complet. Am inceput sa lupt ca sa citesc Harry Potter, ca mama nu prea ma lasa sa citesc, ca spunea ca mai bine citesc carti de varsta mea...si cu cat citeam mai mult, cu atat eram mai fascinata de lumea care se tesea in fata mea.... De aceea spun ca Harry Potter mi-a schimbat felul de a fi, la fel ca toate celelalte pasiuni care le-am descoperit cu timpul...si vreau sa vad dak ji voi ati trecut prin acelasi lucru! OFF : am fakut o compunere despre mn ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|