La ºuetã cu o fantomã
|
20 Aug 2010, 15:27
|||
|
|||
Atunci usa se deschise, inauntru intrand o fata frumoasa, bruneta, cu o expresie de bravura pe fata sa.
"Myrtle, planul a mers! Totul a decurs minu..." "Michelle!" exclama Myrtle. "Oh, eu... eu nu trebuie sa fiu aici..." "Nu e nicio problema... Tocmai vorbeam cu Klavdia, asa, ca intre fete..." Myrtle chicoti. "Aaa... buna... numele meu este Michelle si sunt nou venita pe aici..." "Eu sunt Klavdia, anul III..." "De-abia astept s-ajung si eu acolo..." spuse Michelle emotionata. "Poti sa-i spui si Klavdiei despre planurile noastre de razbunare. Nu este nicio problema!" exclama Myrtle incantata. "Pai... Eu si cu Myrtle incercam sa ii pedepsim pe Peeves si Baronul Sangeros prin niste cai... sa zicem nu prea frumoase..." "Pai si ei au fost rai cu noi! De ce sa nu fim si noi rele cu ei?" spuse Myrtle cu o urma de mandrie in glas. "Ce faceti, mai exact?" spuse Klavdia, de acum cu adevarat interesata. "Pai..." Dar Michelle nu mai avu timp de terminat ce avea de spus, ca se auzi vocea binecunoscuta a lui Peeves: "Myrtle! O, Myrtle!" "Trebuie sa ne ascundem! Repede!" spuse Michelle. Cele doua eleve se ascunsera intr-una din cabinele vechi si stricate. ![]() Michelle Potter ^^ No fight without winning. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 19:28
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 20 Aug 2010, 15:27
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 20 Aug 2010, 15:56
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 21 Aug 2010, 17:11
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 21 Aug 2010, 19:31
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 21 Aug 2010, 20:50
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Mylene Lycoris OddCat - 21 Aug 2010, 21:08
|