La ºuetã cu o fantomã
20 Aug 2010, 15:56
Ashlyn aparu de dupa usa cu zambetul pe buze. Era acompaniata de fantoma, bineinteles, de Peeves.

- Si, ce faci ai mai facut azi, Peeves?intreba Ashlyn prietenoasa.
- Pai, am speriat boboci, m-am plimbat prin castel, am stat la barfe cu Doamna Gri.Dar tu, Ashlyn ?intreba fantoma.
- Ore de curs, ore de curs, ore de curs ! Aproape ca n-am timp sa ma relaxez !spuse trista.
- Oare unde este Myrtle ? intreba Peeves.

Ashlyn o observa ascunsa intr-un colt pe Klavi, care ii facea semn sa il scoata pe Peeves din incapere. Era mirata.''Ce face Klavi aici?'' isi spuse in gand. Ei bine, trebuia sa-l faca pe Peeves sa iasa de aici, si bineinteles, sa nu o observe pe Klav.

- Peeves, iti spun eu daca o vad pe Myrtle, insa acum, ai putea sa ma lasi singura in baie? intreba Ashlyn zambind.
- Ah daa, sigur ,Ashlyn. Ne vedem mai tarziu ! spuse fantoma iesind pe usa.
- Ce se intampla? intreba Ashlyn indreptandu-se spre Klavi.
- Myrtle nu vrea sa se intalneasca cu Peeves, spuse Klavi. Dar tu ce faci aici, Ash?
-Ma plimbam, am luat pauza de la invatat. Si tu, cine esti ?intreba Ash zambind.
- Michelle ! spuse fata intinzand mana. Imi pare bine!
- Ashlyn, raspunse cercetasa zambind.Buna Myrtle !
- Buna, Ashlyn. Multumesc ca l-ai alungat pe nataraul ala de aici.
- Nicio problema.Klavdia, ce sa intamplat cu tine si Sophie Clement? intreba Ashlyn curioasa. Este adevarat ca v-ati ciondanit?

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 19:28
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 20 Aug 2010, 15:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima data fata in fata cu o fantoma Jade A. Crawford 13 3,266 31 Dec 2010, 22:14
Last Post: Jade A. Crawford
  Fantoma mea preferata Sophia Mason 5 1,578 25 Jun 2010, 11:11
Last Post: Bell Evans