La ºuetã cu o fantomã
|
20 Aug 2010, 15:56
|||
|
|||
Ashlyn aparu de dupa usa cu zambetul pe buze. Era acompaniata de fantoma, bineinteles, de Peeves.
- Si, ce faci ai mai facut azi, Peeves?intreba Ashlyn prietenoasa. - Pai, am speriat boboci, m-am plimbat prin castel, am stat la barfe cu Doamna Gri.Dar tu, Ashlyn ?intreba fantoma. - Ore de curs, ore de curs, ore de curs ! Aproape ca n-am timp sa ma relaxez !spuse trista. - Oare unde este Myrtle ? intreba Peeves. Ashlyn o observa ascunsa intr-un colt pe Klavi, care ii facea semn sa il scoata pe Peeves din incapere. Era mirata.''Ce face Klavi aici?'' isi spuse in gand. Ei bine, trebuia sa-l faca pe Peeves sa iasa de aici, si bineinteles, sa nu o observe pe Klav. - Peeves, iti spun eu daca o vad pe Myrtle, insa acum, ai putea sa ma lasi singura in baie? intreba Ashlyn zambind. - Ah daa, sigur ,Ashlyn. Ne vedem mai tarziu ! spuse fantoma iesind pe usa. - Ce se intampla? intreba Ashlyn indreptandu-se spre Klavi. - Myrtle nu vrea sa se intalneasca cu Peeves, spuse Klavi. Dar tu ce faci aici, Ash? -Ma plimbam, am luat pauza de la invatat. Si tu, cine esti ?intreba Ash zambind. - Michelle ! spuse fata intinzand mana. Imi pare bine! - Ashlyn, raspunse cercetasa zambind.Buna Myrtle ! - Buna, Ashlyn. Multumesc ca l-ai alungat pe nataraul ala de aici. - Nicio problema.Klavdia, ce sa intamplat cu tine si Sophie Clement? intreba Ashlyn curioasa. Este adevarat ca v-ati ciondanit? ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 19:28
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 20 Aug 2010, 15:27
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 20 Aug 2010, 15:56
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 21 Aug 2010, 17:11
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Ashlyn Meester - 21 Aug 2010, 19:31
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 21 Aug 2010, 20:50
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Mylene Lycoris OddCat - 21 Aug 2010, 21:08
|