Bonjour Beauxbutons!
|
20 Aug 2010, 16:21
|||
|
|||
- Bonjour ! spuse Ashlyn amuzata, fara accent.
Ash o privii cateva secunde pe Aimi. Avea o expresie amuzata, probabil de '' Bonjour-ul'' ei.Ashlyn intrase in camera, isi asezase bagajele si spuse : - Sunt Ashlyn ! - Imi pare bine, Aimi ! raspunse fata amuzata. Sa stii ca ai un accent ! Wow! Super ! spuse ironic. Fetele au inceput sa rada. Si-au arajat hainele, si au povestit despre Hogwarts. Ceea ce avea Hogwarts-ul diferit de Beauxbutons. '' Eleganta'', spuse Aimi mandra, ''Aici este mult mai elegant'', '' Franceza...blex'', spuse Ashlyn amuzata. Nu suporta franceza, ii placea sa auda pe cineva vorbind, insa intr-un fel nu suporta aceasta limba, deoarece nu putea s-o invete, si se chinuise timp de 2 ani, insa fusese doar pierdere de timp. - Si in ce an esti la Hogwarts?intreba Aimi. - In anul III. Te-am mai vazut, insa nu am avut ocazia sa vorbesc cu tine. - Si mie mi se pare ca te-am observat. - Ce te-a facut sa vii aici in excursie? intreba Ash curioasa. Aimi ezita, apoi raspunse zambind: ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Bonjour Beauxbutons! - by Jenny Spring - 20 Aug 2010, 16:10
Re: Bonjour Beauxbutons! - by Ashlyn Meester - 20 Aug 2010, 16:21
Re: Bonjour Beauxbutons! - by Kasumi Mikoto - 20 Aug 2010, 18:11
Re: Bonjour Beauxbutons! - by Luna Slytherin - 28 Aug 2010, 09:54
Re: Bonjour Beauxbutons! - by Kasumi Mikoto - 28 Aug 2010, 19:14
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |