A mea Sortare...
|
20 Aug 2010, 18:35
|||
|
|||
OOC: este un fel de continuare a ceea ce am facut la personul 9 si 3/4
IC: Dupa surprinzatoarea plimbare pe lacul intunecat, din care ( spre fericirea tuturor) am scapat nevatamati, am ajuns la poarta de lemn mare a castelului. "- Asteptati aici. Voi veni imediat si va incepe ceremonia de sortare" spuse vrajitoarea care ii conduse. "- Este asa de rau sa te sortezi? Este vreun examen sau ceva?" l-am intrebat eu curios pe Eduard, care se pare ca statea si el pe acolo. "- Initial asta am crezut si eu, dar nu e ceea ce pare" a zis el si imediat si-a luat la revedere de la mine. Vrajitoarea se intoarse si ii grupa 2 cate 2 in cel mai mare sir pe care il vazusem vreodata Am intrat in impunatoarea Sala Mare. Lumanarile de pe tavan pareau ca alimenteaza atmosfera tensionanta a camerei. " Sa incepem sortarea!" M-am uitat spre mesele pline de elevi mai mare, curiosi sa vada noii veniti. Am observat ca Eduard era la Astropufi si Zoya la Viperini. ' Oare eu la ce voi pica? Nu am caracteristicile niciunei case ' " Herrol, Smith" Un baiat robust se duse si isi puse o palarie jerpelita pe cap. " Ochi-de-soim! " striga (spre surprinderea mea) palaria. Au urmat asa o serie de elevi pana cand.... "Paoenia,Gera" Am mers cu pasi timizi spre scaunul ce era asezat palaria. ' Daca palaria nu ma va sorta deloc? ' Mi-am pus incet palaria pe cap si am incercat sa raman calm. " Hm...Viperini,cercetasi,ochi-de-soim,astropufi...ai din toate ...Ce ar fi sa te pun la Viperini?" " Bine " am zis eu, gandidu-ma ca macar cunosc pe cineva... " Deci nu ai nici macar o urma de regret? " " De ce as avea?" am intrebat eu surprins de ce imi zicea palaria asta ciudata. " Ei...atunci te voi sorta la ...... ASTROPUFI!!" " Ce? Dar ai zis ca ma duci la viperini ... " " Da...dar cel mai potrivit loc pentru tine este la Astropufi, nu faci niciun fel de discriminari." Mi-am dat jos palaria si am plecat bucuros spre masa Astropufilor. M-am asezat pe locul pe care mi-l pastrase Eduard si am inceput amandoi sa trancanim despre vrute si nevrute "I'm in love with a fairytale even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed " ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A mea Sortare... - by Gera George Rybak - 20 Aug 2010, 18:35
Re: A mea Sortare... - by Veronique A. Dupont - 21 Aug 2010, 10:09
Re: A mea Sortare... - by Gera George Rybak - 25 Aug 2010, 21:44
Re: A mea Sortare... - by Oliver C.S. Queen - 25 Sep 2010, 17:42
Re: A mea Sortare... - by Veronique A. Dupont - 26 Sep 2010, 09:20
Re: A mea Sortare... - by Oliver C.S. Queen - 26 Sep 2010, 10:11
|