La ºuetã cu o fantomã
21 Aug 2010, 20:50
OOC: Voi incerca sa-ti fac cat mai putin powerplay

- Stai! Nu trebuie neaparat sa-mi spui de unde stii ce s-a intamplat intre mine si Sophie Clement! Vreau doar sa stiu cum de te-ai imprietenit cu Peeves...
- Aaa... pai... pur si simplu am facut cunostinta cu el si... aaa... asa am devenit prieteni...
-Stai putin, interveni si Michelle. Nu te poti imprieteni cu Peeves fara sa ti se para toate rautatile sale amuzante!
Klavdia si Ashlyn se uitara ciudat la Michelle, care isi dadu seama imediat de greseala sa:
-Ahm... adica... am avut un prieten care il cunostea pe Peeves...
-Oricum, nu poti fii prieten cu Myrtle si totodata si cu Peeves! spuse si Klavdia. Oricum, cum ramane cu planurile acelea dintre tine si Myrtle?
-Aaa... Eu si cu ea am intocmit niste planuri dand vina pe Peeves pe lucruri pe care nu le-a facut el... Il stiti doar pe Peeves, adauga Michelle. Iar in legatura cu Baronul Sangeros... Ei bine, inca ne mai gandim la ceva...
-Hmmm...
Cele trei fete stateau acolo si se gandeau la planuri de razbunare, cand deodata Ashlyn exclama:
-Bingo!

[Image: bullet+witch+7.jpg]

Michelle Potter ^^

No fight without winning.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
La ºuetã cu o fantomã - by Klavdia Belikov - 17 Aug 2010, 19:28
Re: La ºuetã cu o fantomã - by Michelle Potter - 21 Aug 2010, 20:50

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima data fata in fata cu o fantoma Jade A. Crawford 13 3,266 31 Dec 2010, 22:14
Last Post: Jade A. Crawford
  Fantoma mea preferata Sophia Mason 5 1,578 25 Jun 2010, 11:11
Last Post: Bell Evans