Momente de nesiguranta
|
22 Aug 2010, 17:19
|||
|
|||
Ronnie se plimba fara niciun fel de grija pe Aleea Nocturn. Unei persoane normale i-ar fi fost frica sa se plimbe de una singura intr-unul dintre cele mai periculoase locuri. Ei, insa, nu-i pasa, era singura pe sine deoarece de curand invatase toate blestemele de neiertat. Defapt, nici n-avea de gand sa le foloseasca. Motivul real pentru care se plimba pe acea alee era dorinta de-a fi atacata. Pur si simplu dorea sa se termine cu toate.
'- Nu ma plang ca sunt neinteleasa dupa modelul tipic adolescentin, ci doar ca atunci cand vorbesc nimeni n-asculta' se gandi ea Mersese o gramada pan atunci, asa ca se decisese ca era cazul sa faca o pauza. Se aseza pe bordura inalta si rece. '- Am incercat de mii de ori sa le spun cum ma simt, dar toti au senzatia ca n-am motive intemeiate de a fi trista.' continua ea sa reflecteze In acest timp, o silueta imbracata in roba neagra se aseza langa ea. "- Stiu cum te simti" spuse silueta, iar Ronnie recunoscu instant vocea. my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Momente de nesiguranta - by Veronique A. Dupont - 22 Aug 2010, 17:19
Re: Momente de nesiguranta - by Alice Swan - 28 Aug 2010, 11:56
Re: Momente de nesiguranta - by Aylee L. Lovel - 19 Oct 2010, 10:48
|