Pride goin' down [ Draco x Harry ]
|
23 Aug 2010, 13:42
|||
|
|||
Andreea Rose Wrote:Eu va sfatuiIti multumim frumos ca ne sfatui, dar inainte sa ne sfatui, poate mai bine te sfatui eu sa pui mana pe un DOOM. Poate esti la granita, da' nici chiar asa. Vorba ta! Stii care-i faza, mie nu-mi afecteaza cu absolut nimic nici ficul, nici viata ca eu folosesc altfel de nume. Intreb chiar si cititorii: voi cititi si va concentrati pe ACTIUNE sau pe faptul ca, vezi draga Doamne, numele sunt cand in romana, cand in engleza? Pai normal, eu numai la asta ma gandesc cand citesc un roman! Sigur, poate in roman apar numele scrise cum trebuie, dar eu desigur ca exclam 'uau, a scris numele bine!', si nu 'uau, ce bine e scrisa scena asta!' Gen cui ii pasa de scena?! Oameni buni, pe ce lume traiti?! NUMELE SUNT MIEZUL!!! A, si sa nu uitam, cine suntem noi sa exageram cu comportamentul unui personaj,huh? Ca doar ce, avem noi dreptul sa prelucram in vreun fel personajul? POFTIM, SA PRELUCRAM PERSONAJUL!! Sau... Avem noi dreptul ca totul sa para ireal?! POFTIM, HARRY POTTER IREAL?! HARRY POTTER E ASA REAL!!! CAT TUPEU PE CAPUL NOSTRU SA PRELUCRAM PERSONAJUL,SA FACEM ATATEA PACATE, DA' CE-I ASTA, UN FIC?! A, da. E un fic. Ne cerem scuze pentru impertinenta noastra. Vai, mii de plecaciuni!! [strike]Ce m-as mira sa-mi gustati sarcasmul. Ah ah.[/strike] ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|