Pride goin' down [ Draco x Harry ]
23 Aug 2010, 14:22
Am refacut capitolul, meh... sper ca e bine.

Gafaiam, fara sa mai aud nimic, doar simtind o durere ascutita in ceafa, singura pe care o puteam simti, de parca tot corpul imi era paralizat, tintuit cu sabii in loc, fortandu-ma sa nu mai pot sa ma misc absolut deloc - m-am dat batut, lasandu-mi cpaul sa cada pe podeaua rece, in timp ce incercam sa vad ceva printre lacrimile de durere, insa, fara ochelari, degeaba incercam. Scancind, mi-am intors capul spre unde credeam eu ca e usa, vazand culori ce alunecau in miscari fugitive si forme ciudate, insa nimic altceva.

<<Ce e, Draco?>>
Vajaitul care-mi trecu prin urechi (nu, fara sa iasa din cap) era, de fapt, o replica a lui Snape, asa ca am incercat din rasputeri sa despart cuvintele unele de altele si sa alcatuiesc intrebarea - respirand din ce in ce mai greu, deoarece durerile corpului meu incepeau sa se faca simtite, am inghitit in sec, inchizandu-mi ochii, incercand sa ma tarasc inspre ochelari, desi nu stiam unde mama dracului erau, iar bagheta nu o aveam. M-am dat batut, continuand sa stau intins pe jos, poate uitau de mine... dar, na, chestia asta nu se putea intampla - doar nu ma aflam pe taramul dorintelor ce se implinesc intotdeauna, nu?

<< ... Nu inteleg de ce a trebuit sa interveniti, domnule profesor. Care mai e satisfactia in a plati pentru ce a spus daca nu sunt eu cel care-l invata minte? >>
Am simtit ca ma sufoc si am tras cu putere aer in piept, tremurand incontrolabil. Doar nu putea Draco sa ma tortureze, nu-i asa? Ba putea. Putea, iar eu dadusem de dracu'. M-am ridicat in genunchi, rezemandu-ma de perete, apoi m-am ridicat in picioare, pierzand-mi echilibrul aproape in secunda urmatoare si ajungand sa alunec inapoi pe podea, scancind din nou. Chiar ca blestemul ala putea sa innebuneasca - te facea sa-ti pierzi firea, sa nu mai poti sa te misti, sa simti doar durere in fiecare moment, cu fiecare respiratie... Am scuturat din cap, inclestandu-mi falcile, respirand sacadat.

<< Si acum, daca ati avea amabilitatea sa ma lasati singur cu el, va voi termina treaba. >>
Am inghetat, iar in momentul urmator m-am trezit scheunand ca un caine ranit. Am reusit sa ma ridic in patru labe, fiind sigur ca aratam ca un idiot, dar nu-mi pasa. Am incercat sa stau in picioare, dar nici macar mainile mele nu vroiau sa se miste, parca aveam voita proprie - iar din cauza acestui lucru, acum chiar ca dadusem de dracu', la modul cel mai serios. Stiam ce putea sa faca Draco, stiam ca nu avea sa ezite sa ma tortureze, insa nu aveam sa ma lupt cu el, daca asta facea. Nu. Aveam sa ma dau batut, si asta am si facut. M-am ridicat in genunchi, privind piezis formele deformate ale cioburilor stralucitoare de pe podea, cu pumnii inclestati. Am tresarit cand am auzit niste pasi si o voce care se auzea aproape de mine, poate la zece centimetri departare.

<< Hahah, Potter, mi-a placut cum scheunai ca o fetita. Mai incercam o data?>>
Am dat din umeri, fara nici un motiv. Avea sa fie, mult, mult mai rau decat atunci cand Snape m-a torturat. Pentru ca era Draco.

<<Crucio!>>
N-am simtit nimic. Primul lucru care-mi striga mintea semana cu "Stai, ce?", iar mie nu-mi venea sa cred. Atunci am simit ca-mi da cineva o palma si mi-am ridicat capul, tresarind din nou cand l-am vazut pe Draco la nici doua degete de fata mea, atat de aproape incat puteam sa-l vad mai mult decat clar.

<< Gemi sau crapam amandoi. >>
Nu era un lucru prea dificil de facut, mai ales ca usurarea faptului ca nu fusesem inca omorat era intrecuta de durerea, care inca nu trecuse, raspandita peste tot in corpul meu, parca tocmai inghitisem sabii. Am gemut, adica mai mult am scheunat, in timp ce Draco se ridica din fata mea, intorcandu-se rapid. Am clipit, simtind cum sunt ridicat in brate de catre el, si apoi nu am stiu unde merge, fiindca se opri mai mult decat brusc.

- Draco, ce mama dracului FACI? am auzit eu o voce ascutita gaurindu-mi timpanele, apoi am realizat ca era Pansy si ca era undeva pe la mijlocul holului, holbandu-se la mine si la Draco, desi n-o vedeam.

Frate, daca Draco patea ceva, era numai vina idiotului de mine.

[Image: 2z3sw1s.jpg]

[Image: A_Very_Potter_Sequel_11_by_princess_femi_stamps.jpg]

[Image: FREEDOM___Joey_Richter_by_DollishAiyoku.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Mylene Lycoris OddCat - 23 Aug 2010, 14:22

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,710 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,158 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,845 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,540 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,704 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,678 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,279 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 17,367 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,999 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,353 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin