Oshii desu...Kore wa sore desu ka?
|
24 Aug 2010, 12:13
|||
|
|||
Helena se uita amuzata cum testoasa isi intindea gatul plictisit iar apoi se retrase in carapacea sa. Insa intrebarea fetei ii intrerupse sirurile gandurilor:
"-N-ai somn?" "-Aaa...nu prea , de aceea am venit aici." "-Si deci , ce vezi in Oglinda lui Erised?"intreba Kasumi zambind. "-Ultima data am vazut Fericirea. Cine stie ce mai vad acum , am o gramada de dorinte."chicoti Helena , apropiindu-se de oglinda antica si dand cearsaful jos. Asa cum stia , sus , erau incrustate in argint cuvintele : Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi. Ofta si isi privi reflectia , asteptandu-se sa se schimbe ceva. Acum Helena zambea in oglinda , desi in realitate avea cea mai serioasa expresie pe fata si...era alaturi de Ronnie. Prin spatele lor aparura prietenii lor , care la fel ca cele doua fete , aveau o expresie vesela pe chipuri. Acum Helena zambea de-a adevaratele. Se intoarse spre cealalta fata si spuse: "-Vad acelasi lucru ca si data trecuta. Fericirea , eu inconjurata de prieteni si familie." Kasumi incuviinta si veni langa ea. Helena ii facu loc sa se uite in oglinda. Mai intai , fata privi senina, insa apoi veselia din ochii sai se diminua , ca si cum niste ganduri ce prefera sa le arunce intr-un colt ale mintii revenira odata cu amintirile... "-Ce e?"intreba Helena pe un ton soptit. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|